Αν πάμε τώρα σε εκλογές θα παραγραφούν όλα αυτά τα θέματα που σήμερα προκαλούν πολιτική δυσοσμία

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βασικά σημεία της συνέντευξης του Οδ. Κωνσταντινόπουλου στην εκπομπή “Κοινωνία ώρα Mega” με τον Ν. Φιλιππίδη και την Μ. Αντωνοπούλου:

Σχετικά με τις εξελίξεις που συνέβησαν και αφορούν στην Κ.Ο. και την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι χθεσινές, αλλά έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες και θα ήθελα να επισημάνω ότι τίθεται θέμα Δημοκρατίας και αναφέρομαι στον κ. Παπαγγελόπουλο, αλλά και στην έκφραση κάποιων πρώην Υπουργών για την «τύπισσα» όπως αναφέρεται κα Τουλουπάκη∙ υπάρχει επίσης θέμα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας κάποιων ΜΜΕ και αναφέρομαι στα 3 εκ ευρώ που όπως είπε ο κ. Καλογρίτσας με τις πλάτες του «μαγαζιού» πήγαν στο documento και τέλος τι συνέβαινε με τις σχέσεις της συγκυβέρνησης με τον υπόκοσμο.
Τα 3 αυτά εκατομμύρια δεν μπορούν να κρυφτούν. Προκύπτει ποινικό θέμα και θα εξεταστεί. Καταρρίπτεται λοιπόν το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς το οποίο μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ το χρησιμοποίησε για να εξαπατήσει τον κόσμο που είναι προοδευτικός και πιστεύει στη δημοκρατία. Με αυτούς τους Δημοκρατικούς πολίτες που εξαπάτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μόνο δημοκρατικές πρακτικές δεν υιοθέτησε, θέλω να ξανασυναντηθούμε και να βρεθούμε όλοι μαζί στην Δημοκρατική παράταξη του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ
Όλες αυτές οι πολιτικές εξελίξεις που παρακολουθούμε συνθέτουν ένα σκηνικό πολιτικής δυσοσμίας που δεν έχει αντίκτυπο μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έχει να κάνει με τη γενικότερη λειτουργία των θεσμών και κάθε καταγγελία που γίνεται θα πρέπει να ερευνάται κατά πόσον ισχύει. Θυμίζω ότι ανάλογη καταγγελία είχε κάνει στο παρελθόν και ο κ. Μαρινάκης∙ είχε κάνει καταγγελία ότι ο κ. Παπας του είχε ζητήσει χάρη εκ μέρους του πρώην Πρωθυπουργού για να δώσει 20 εκ στον κ. Καλογρίτσα και ο κ. Καλογρίτσας τον συνάντησε.
Θέλω επίσης να στείλω ένα μήνυμα στη ΝΔ, η οποία αισθάνομαι ότι θέλει να χαϊδεύει τον κ. Τσίπρα. Αν πάμε σε εκλογές θα υπάρξει παραγραφή. Εμείς λέμε ότι αυτά που συμβαίνουν πρέπει να εξετασθούν από την δικαιοσύνη και να μην πάμε τώρα σε εκλογές και συμβεί η παραγραφή όλων αυτών των θεμάτων.
Κάποιοι με το ηθικό πλεονέκτημα και την «ηθική» έκαναν καριέρα. Εμείς που μείναμε πιστοί στην παράταξη όταν ήταν στο 4% χωρίς να μας εξαγοράσουν δεξιές και αριστερές καρέκλες έχουμε σήμερα το πραγματικό ηθικό πλεονέκτημα. Μείναμε για αρχές και αξίες και δε φύγαμε για καρέκλες.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ