Αρκαδία: “Best Walking Destination”

0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΙΝΑΛΟΝ Κοιν.Σ.Επ.
Στεμνίτσα, 22 Νοεμβρίου 2022
World Travel Market , Λονδίνο 2022
Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού Η μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού παγκοσμίως ανέδειξε την Ελλάδα ως “ Europe’s Most Desirable Country” και την Αρκαδία ως “Best Walking Destination”

Στις 9 Νοεμβρίου 2022 η Περιφέρεια Πελοποννήσου, δια της αντιπροσώπου της αντιπεριφερειάρχη κ. Α. Καλογεροπούλου παρέλαβε το βραβείο: ΑΡΚΑΔΙΑ- BEST WALKING DESTINATION ως αποτέλεσμα ψηφοφορίας στην οποία συμμετείχαν τουριστικοί φορείς, ταξιδιώτες επιρροής από την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας και Tour Operators διεθνούς εμβέλειας.

Η διάκριση αυτή αποτελεί το επιστέγασμα των άοκνων προσπαθειών της ΜΑΙΝΑΛΟΝ Κοιν.Σ.Επ. να αναδείξει το Μenalon Trail και να συμβάλλει στην ανάπτυξη και άλλων πεζοπορικών διαδρομών στην Αρκαδία ( ParnonTrail, ArcadiaTrail, PanTrail)

Το βραβείο ανήκει σε όλους όσους έχουν συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή, από το 2014 ως σήμερα: εθελοντές , φορείς και επαγγελματίες της περιοχής.

Παράλληλα, η βράβευση αυτή, πέρα από μία τεράστια ευκαιρία για ανάπτυξη, δημιουργεί και την υποχρέωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου να ολοκληρώσει, συντηρήσει και επεκτείνει το δίκτυο των αρκαδικών πεζοπορικών διαδρομών, προκειμένου να είναι έτοιμα τον Απρίλιο του 2023 που ξεκινάει η νέα πεζοπορική περίοδος.
Αναλυτικά οι νικητές ανά κατηγορία
1. Best City Breaks Destination: Αθήνα
2. BEST WALKING DESTINATION : ΑΡΚΑΔΙΑ
3. Best Sailing Destination: Λευκάδα
4. Best Gastronomy Destination: Χανιά
5. Best Luxury Destination: Σαντορίνη
6. Best Outdoors Destination: Κεφαλονιά
7. Best Culture Destination: Αθήνα
8. Best Sustainable Destination: Ικαρία
9. Best Diving Destination: Αλόννησος
10. Best Beach Holidays Destination: Κρήτη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ