Β. Γιαννακούρας: «Η περιφερειακή αρχή απένταξε αναπτυξιακό αγροτικό έργο για την εξυπηρέτηση μικροσυμφερόντων»

0
gianakouras

Σε επίκαιρη ερώτησή μου στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο για την τύχη του μεγάλου αναπτυξιακού έργου, ποσού 2,5 ευρώ από το Ταμείο Πυροπλήκτων για την άρδευση του Ασεατικού πεδίου του τέως Δήμου Βαλτετσίου, η απάντηση της περιφερειακής αρχής ήταν τόσο ασαφής, που πιο ασαφής δε γίνεται.

Επί της ουσίας απεδείχθη ότι από το 2018 ενταγμένο έργο πνοής για την αγροτική ανάπτυξη της περιοχής,  έχει πάει στις Καλένδες.

Παραδέχθηκαν ότι έχει αφαιρεθεί το 1,5 εκ ευρώ και από  τα συμφραζόμενα κατάλαβαν όλοι ότι η σημερινή περιφερειακή αρχή δεν το θέλει το έργο και τα χρήματα κατευθύνονται προς «άλλες πολιτείες».

Επικαλέστηκαν ανύπαρκτα προβλήματα για να δικαιολογήσουν την άδικη πράξη τους για μία περιοχή, η οποία στην κυριολεξία θα άλλαζε όψη και προοπτική αν υλοποιείτο το συγκεκριμένο έργο.

Με την πράξη τους αυτή απέδειξαν τη φιλοσοφία τους για την ανάπτυξη της Αρκαδίας, αφού δεν υλοποιούν ένα εγκεκριμένο αγροτικό έργο, αλλά κατευθύνουν τα χρήματα, κατακερματίζοντάς τα σε άλλα έργα, όχι ανάπτυξης αλλά για την εξυπηρέτηση μικροαπαιτήσεων και συμφερόντων.

ΛΥΠΑΜΑΙ…

Βαγγέλης Γιαννακούρας

Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας

Τέως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ