Δεν ντρέπονται για τον Μπουλούκο;

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πριν περάσουν λίγες μέρες από τη δήλωση Τατούλη, δικαιωθήκαμε. Ο κ. Μπουλούκος, ο μάρτυρας υπεράσπισης του κ. Μιχαλολιάκου τον οποίο η παράταξη Τατούλη σε συνεργασία με την Χ.Α. εξέλεξε συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, τους εξέθεσε και πάλι δηλώνοντας – μεταξύ πολλών άλλων – στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» ότι «προσβάλλει τη δημοκρατία ο αποκλεισμός Κασιδιάρη».

Για εκείνους που τώρα δηλώνουν στα «ρεπό» τους ΠΑΣΟΚ, νωρίτερα ήταν πολιτικά άστεγοι ή ψήφιζαν Εύη Τατούλη, θυμίζουμε την επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για το θέμα όπως αυτή εκδόθηκε ήδη από τις 7 Φεβρουαρίου: «Ήταν όμως πολλοί όσοι προσπάθησαν ώστε να «νομιμοποιηθεί» η εγκληματική αυτή οργάνωση.

Ας μην ξεχνάμε ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η παράταξη του Περιφερειάρχη κ. Τατούλη ψήφισε μαζί με την παράταξη της Χρυσής Αυγής τον μάρτυρα υπεράσπισης του Μιχαλολιάκου. Όταν το καταδίκασαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, τους ήρθε αγωγή 100.000 ευρώ. Που ήταν τότε όλοι όσοι σήμερα κόπτονται ξαφνικά να καταδικάσουν αυτή την αθλιότητα;».

Στον απόηχο όλων αυτών είναι να αναρωτιέται κανείς : νιώθουν ο κ. Τατούλης και οι περιφερειακοί του σύμβουλοι ντροπή για αυτόν που εξέλεξαν; Θα συνεχίσουν να κάνουν σαν να μη συνέβη τίποτα; Θα ζητήσουν συγγνώμη έστω και τώρα από το ΠΑΣΟΚ, το δημοκρατικό κόσμο Αρκαδίας και της Πελοποννήσου; 

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Ε΄Αντιπρόεδρος της Βουλής

Βουλευτής Αρκαδίας ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ