Διανομή δωρεάν κομποστ απο τον δήμο μας ,στην λαϊκή αγορά & Το απόγευμα, η ενημέρωση των επαγγελματιών…

0

Σήμερα το πρωί στην λαϊκή αγορά Άστρους,έγινε διανομή δωρεάν κομποστ  για λουλούδια,από τον δήμο Βόρειας Κυνουρίας,στα πλαίσια των δράσεων για  την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ανακύκλωσης» στην οποία  συμμετείχε ο δήμος .

Οι δημότες που πέρασαν σήμερα από την λαϊκή αγορά,είχαν την ευκαιρία  να προμηθευτούν και να ενημερωθούν για το κομποστ ,το οποίο δημιουργήθηκε από τα οργανικά απόβλητα  του δήμου μας .

Σήμερα το απόγευμα, θα κλείσουν οι ενημερωτικές δράσεις, με την  ενημέρωση των επαγγελματιών υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην αίθουσα των δημοτικού συμβουλίου και ώρα 6:00μ.μ

Επιμέλεια-Παρουσίαση Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr,Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria Κοιν.Σ.Επ

 

 

24/11: Πρόσκληση προς τους Επαγγελματίες Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, Εμπορίου & Βιοτεχνίας

 

Πρόσκληση προς τους Επαγγελματίες Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, Εμπορίου & Βιοτεχνίας (Δ.Κ. Άστρους, Τ.Κ. Παρ. Άστρους, Αγίου Ανδρέα, Δολιανών, Ξηροπηγάδου, Βερβένων, Κορακοβουνίου, Μελιγούς)

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σας καλεί την Παρασκευή 24-11-2017 και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί συζήτηση – ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

1. Συμμετοχή των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην πιλοτική εφαρμογή συστήματος διαλογής στην πηγή οργανικών αποβλήτων.

2. Παρουσίαση αποτελεσμάτων του συστήματος διαλογής στην πηγή ανακυκλώσιμου υλικού, εντοπισμός προβλημάτων σχετικά με την ορθή εφαρμογή  του και προτάσεις για την βελτιστοποίησή του.

3.  Εφαρμογή του Ν. 4496/2017 περί υποχρέωσης εναλλακτικής διαχείρισης συσκευασιών.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων και με στόχο τη συνεργασία μας, ώστε από κοινού, εναρμονιζόμενοι με την ισχύουσα νομοθεσία, να αναβαθμίσουμε το περιβάλλον του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Παναγιώτης Κ. Μαντάς

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Aπορριμμάτων Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here