Δολοφόνησαν γνωστό δικηγόρο στο γραφείο του

0
Ένοπλοι δολοφόνησαν γνωστό δικηγόρο έξω από το γραφείο του που βρίσκεται επί της οδού Ασκληπιού 145 στα Εξάρχεια, αργά το απόγευμα της Πέμπτης.
Πρόκειται για τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, γιο του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νώντα Ζαφειρόπουλου.
Σύμφωνα με  τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα που μιλούσαν σπαστά ελληνικά εμφανίστηκαν στις 7.10 μμ στο γραφείο του, ως πελάτες. Αφού ανέμειναν για λίγη ώρα στο δωμάτιο αναμονής, εισήλθαν στο γραφείο του δικηγόρου όπου είχαν μια μικρή συνομιλία, πριν ακουστούν οι πυροβολισμοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες τον πυροβόλησαν στο στήθος και το κεφάλι και κατόπιν έφυγαν. Οι αρχές ερευνούν παλαιότερες υποθέσεις που είχε αναλάβει ο δικηγόρος,  προκειμένου να δουν αν υπάρχει κάποιος συσχετισμός.
Την ίδια στιγμή, ψάχνουν τις σημειώσεις του δικηγόρου για τα ραντεβού στο γραφείο του, τις επικοινωνίες, αλλά και τις κάμερες για να διαπιστώσουν αν τα δύο άτομα που μπήκαν στο γραφείο έχουν καταγραφεί.
Ο δικηγόρος κατά το παρελθόν έχει ασχοληθεί με πολύ σοβαρές υποθέσεις, μεταξύ άλλων αυτή της Energa, των εξοπλιστικών προγραμμάτων, αλλά και των δομημένων ομολόγων.
http://www.enallaktikos.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here