Εθελοντική αιμοδοσία στο Κ.Υ. Άστρους

0

Την Τετάρτη 20  Μαρτίου, σηκώνουμε τα μανίκια για να δώσουμε αίμα και να προσφέρουμε το σημαντικότερο δώρο, την ίδια τη ζωή! Η ομάδα της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. Τρίπολης θα είναι στο Κ.Υ. Άστρους από τις 09:00-13:30 , για να υποδεχτεί όλους τους συμπολίτες μας που με αίσθημα αλληλεγγύης ανταποκρίνονται εγκάρδια κάθε φορά στο κάλεσμα της αιμοδοσίας για προσφορά αίματος.

Οι ανάγκες της αιμοδοσίας είναι μεγάλες, διαρκείς και επιτακτικές…Και μας χρειάζονται όλους! Το έργο της είναι πολύτιμο… Ένας διαρκής αγώνας για την ίδια τη ΖΩΗ… αφού καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες σε αίμα του Νομού μας, από τα τροχαία ατυχήματα και τις μεταγγίσεις αίματος σε ασθενείς με Μεσογειακή Αναιμία μέχρι και όλα τα τακτικά και έκτακτα χειρουργεία…
Παρακαλούμε θερμά όλους τους υγιείς τακτικούς αιμοδότες  καθώς και τους νέους αιμοδότες που θέλουν να προσφέρουν το ανιδιοτελές δώρο της ζωής δίνοντας αίμα για πρώτη φορά, να προσέλθουν την Τετάρτη 20/03/24 από τις 09:00 έως τις 13:30, στο Κέντρο Υγείας Άστρους για να αιμοδοτήσουν.

Κάθε αιμοδότης που προσέρχεται στην αιμοδοσία αποτελεί και μία νότα ελπίδας!

Είναι στο χέρι μας να μην αφήσουμε καμιά ζωή να κινδυνέψει!!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ