Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ,με θέμα «Ορθολογική Αντιμετώπιση Τραύματος»

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα διάρκειας 16 ωρών με θέμα «Ορθολογική Αντιμετώπιση Τραύματος» κατά τις ημερομηνίες  20-21/4/2018   και 22-23/4/2018 στο Παναρκαδικό Γενικό  Νοσοκομείο  Τρίπολης,  που διοργάνωσε  η Νοσηλευτική Υπηρεσία του.

Αυτού του είδους η εκπαίδευση στην πράξη από ειδικούς και προς αυτούς που μπορούν να χρησιμοποιούν αυτές τις γνώσεις για να σώζουν ζωές είναι οι πλέον αποτελεσματική τόνισε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Πέτρος Τομάρας κατά την έναρξη του Προγράμματος, ευχαριστώντας τους εκπαιδευτές και συγχαίροντας τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον τους και τη συμμετοχή τους. Να σημειωθεί ότι το Πρόγραμμα δεν είχε κόστος για το Νοσοκομείο. Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα  παρακολούθησαν 65 Νοσηλευτές και αφορούσε την ενημέρωση και εκπαίδευση του Νοσηλευτικού Προσωπικού στη διαχείριση και αντιμετώπιση του τραυματία. Δύο Βιντεοταινίες από αυτές που παρουσιάστηκαν στο Πρόγραμμα είναι συγκλονιστικές και πολύ διδακτικές.

Το Πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών (Ε.Σ.Ν.Ε)  και συντονιστής ήταν ο Διευθυντής του Προγράμματος  ATLS  (Advanced Trauma Life Support) του Πανεπιστημίου Αθηνών,  τ. Συντονιστής Διευθυντής τμήματος Χειρουργικής Θώρακος  Γ.Ν. Νίκαιας  Πειραιά Δρ Μιχαήλ Γεραζούνης. Την εκπαιδευτική ομάδα συμπλήρωναν επτά άρτια καταρτισμένοι εκπαιδευτές νοσηλευτές και νοσηλεύτριες.

Την οργάνωση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος ανέλαβαν οι Νοσηλεύτριες του Π.Γ.Ν.Τρίπολης κ. Μαρία Παπαδοπούλου, Προϊσταμένη ΤΕΠ,  κ. Κωνσταντίνα Ασπρόμουργου Υπεύθυνη ΤΕΠ και Γραφείου Εκπαίδευσης και η κ.Σοφία Αντωνοπούλου  Νοσηλεύτρια ΜΕΘ.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της εκπαιδευτικής ομάδας  Δρ. Μιχάλη Γεραζούνη, κ. Ιωάννη Κατσινέλη, κ. Ευαγγελία Καραμιχάλη, κ. Παναγιώτης Ψα, κ. Μαρία Ρούση, κ. Γεώργιο Τσιρνόβα, κ. Σοφία Μάλιου  και την κ. Μαρία Γαμβρούλη για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ