Επίσκεψη μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Άστρους,στον “Ιερό χώρο” της Β΄Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων και στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον “Ιερό χώρο” της Β΄Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων και στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους , από μαθητές του δημοτικού σχολείου Άστρους.

Τους μαθητές καλωσόρισε  ο πρόεδρος Φίλων του Μουσείου Άστρους κ.Π.Κουτίβας καθώς και Mέλη του Δ.Σ, ο οποίος στην συνέχεια τους έκανε μία ιστορική αναδρομή για το Μουσείο και την Σχολή Καρυτσιώτη.

Ακολούθησε διάλογος με ερωτήματα και στην συνέχεια ο δάσκαλος κ.Π.Παινέσης ,αναφέρθηκε πιο αναλυτικά στην ιστορία της σχολής Καρυτσιώτη και η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ιστορία του “Ιερού Χώρου” της Β΄Εθνοσυνελεύσης ,από τον δάσκαλο κ.Γ.Παπαγιαννόπουλο.

Σήμερα ήταν μια ευχάριστη στιγμή  για την ιστορία του τόπου μας ,που επιτέλους βλέπουμε μετά από τόσα χρόνια!! μετά από συνεχείς πιέσεις προς την αρχαιολογική υπηρεσία για το αδικαιολόγητο κλείσιμο του “Ιερού χώρου” ότι  ξεκίνησε και πάλι η επισκεψιμότητά του ,με την ελπίδα, ότι σύντομα θα ανοίξει με το απαραίτητο προσωπικό και το Αρχαιολογικό Μουσείο…

Επιμέλεια-Παρουσίαση-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ