Επετειακές εκδηλώσεις στο Άστρος – Διοργάνωση συμβολικής συνεδρίασης Δημάρχων (video & photos)

0

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων  στο Άστρος, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας πραγματοποίησε σήμερα συμβολική συνεδρίαση Δημάρχων, ως εκπροσώπων των ιστορικών επαρχιών που απέστειλαν πληρεξουσίους και παραστάτες στη Β΄ Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων το 1823.

Λαμβάνοντας υπόψη τα ιστορικά στοιχεία των πληρεξουσίων που συγκεντρώθηκαν στο Άστρος και υπέγραψαν το κείμενο του «Νόμου της Επιδαύρου», 200 χρόνια μετά, ξανά σε αυτό το ιστορικό μέρος θα βρεθούν όλοι μαζί για να τιμήσουν τους συμμετέχοντες και να εμπνευστούν από τον πατριωτισμό και τον αγώνα τους, να διαφυλάξουν τα αγαθά της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

Παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση εκτός των Δημάρχων, ο πρόεδρος του Άστρους κ. Κ.Μπάρλας και μέλη του τ/σ, οι αντιδήμαρχοι κ.κ Π.Καμπουρολίας και Α.Μπάρλα, ο πρόεδρος του Δ.Σ κ.Δ. Κατσής, οι δ/σ κ.κ Α. Αρφάνης, Ι.Δαλιάνης κ.α, καθώς και πρόεδροι κοινοτήτων, δημότες και ο ιερέας της ενορίας Αγ.Νικολάου Π. Κούρος.

Επιμέλεια -Παρουσίαση-Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος & Tem Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

Ευχαριστώ θερμά, τους συναδέλφους Δημάρχους, για την τιμητική τους συμμετοχή στη συμβολική συνεδρίαση των Δημάρχων, ως εκπροσώπων των ιστορικών επαρχιών που απέστειλαν πληρεξουσίους και παραστάτες στη Β΄ Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων στο Άστρος το 1823.

Γιώργος Καμπύλης

Μπορεί να είναι εικόνα ‎12 άτομα και ‎κείμενο που λέει "‎ΕΠΕΤΕΙΟΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ Î' ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΥΝΕΛΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 1823 ΑΣΤΡΟΣ 2023 Tল חיוים מיניי O‎"‎‎

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ