Επιστροφή στην έδρα μας το Σάββατο! – Αγωνιστική ΕΣΚΑΚ Παιδικό, Εφηβικό, Παμπαίδες U14 & Ευχαριστήριο στον καρδιολόγο κ. Αρβανίτη…

0

Το Σάββατο υποδεχόμαστε στο κλειστό του Άστρους την δυνατή ομάδα του Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων η οποία βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας. Συνεπώς πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι όπου με τη συνηθισμένη τεράστια στήριξη σας από τη κερκίδα θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο ροζ φύλλο. Σας καλούμε λοιπόν να σταθείτε στο πλευρό της ομάδας μας για άλλη μια φορά όπως κάνετε επιτυχημένα τόσα χρόνια!

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη στις 18:00.

 

Αγωνιστική Δραστηριότητα Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων ΕΣΚΑΚ Παιδικό, Εφηβικό, Παμπαίδες U14.

Αγωνιστική Δραστηριότητα Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων ΕΣΚΑΚ Παιδικό, Εφηβικό, Παμπαίδες U14.

 

  • Το Σάββατο (18-11-2023) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΚ, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στο Δ.Α.Κ. Ναυπλίου, την αντίστοιχη ομάδα του Οίακα Ναυπλίου την 13:00’ ώρα.
  • Την Κυριακή (19-11-2023) για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΣΚΑΚ, η ομάδα μας ταξιδεύει στην Ερμιόνη, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Α.Ο. Ερμιονίδας την 13:00’ ώρα.

  • Επίσης στην Ερμιόνη, την ίδια μέρα, αμέσως μετά τον αγώνα του εφηβικού, την 15:00’ ώρα, θα αναμετρηθεί και το τμήμα Παμπαίδων Β’ U14 της Ακαδημίας μας με τον Α.Ο. Ερμιονίδας, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παμπαίδων Β’ U14 της ΕΣΚΑΚ. 

Καλή επιτυχία στους αθλητές μας! 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

Το Δ.Σ. του Πηγάσου Α.Ο. Θυρέας ευχαριστεί θερμά τον ιατρό-καρδιολόγο κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗ Παναγιώτη, ο οποίος τα τελευταία συναπτά έτη προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα και πραγματοποιεί τον προληπτικό καρδιολογικό έλεγχο των αθλητών της ομάδας μας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ