Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας

0

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, «ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΗΜΑ», «ΨΗΦΙΑΚΟ ΆΛΜΑ» ΚΑΙ «ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την αναλυτική παρουσίαση των δράσεων Επιχειρηματικού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) «Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός», «Ψηφιακό Βήμα» και «Ψηφιακό Άλμα».

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και για τα προγράμματα μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

ΥΠ. ΟΙΚ.: ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑ 4,2% ΤΟ Α’ 3ΜΗΝΟ ΟΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
Μειωμένες κατά 432 εκατ. ευρώ ή 4,2% έναντι του στόχου (10,29 δισ. ευρώ) ήταν το α’ τρίμηνο φέτος οι πρωτογενείς δαπάνες του κρατικού Προϋπολογισμού. Ειδικότερα, οι δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού είναι μειωμένες κατά 281 εκατ. ευρώ ή 2,9% έναντι του στόχου, ενώ οι δαπάνες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων είναι μειωμένες κατά 151 εκατ. ευρώ ή 29,9%.

ΕΦΚΑ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΙΒΑΝ)

Ο ΕΦΚΑ ενημερώνει τους ασφαλισμένους που δικαιούνται επιστροφή πιστωτικού υπολοίπου που έχει προκύψει από την εκκαθάριση ασφαλιστικής οφειλής έτους 2017, ότι τα ποσά θα πιστωθούν σε Τραπεζικό Λογαριασμό (IBAN) που έχει δηλωθεί από του δικαιούχους στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΦΚΑ.

Ασφαλισμένοι που δεν έχουν ενημερώσει το Ατομικό τους Μητρώο με τον αριθμό λογαριασμού Τραπέζης (ΙΒΑΝ) που επιθυμούν, να προβούν άμεσα σε καταχώρηση του στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ, ακολουθώντας τη διαδρομή: Ηλ. Υπηρεσίες -> Ατομικά στοιχεία “Στοιχεία Επικοινωνίας”.

ΣΤΙΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η 2Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και το Επιμελητήριο Αρκαδίας μετά τη μεγάλη  επιτυχία της 1ης  Σειράς Αρκαδίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που υλοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, προχωρούν στη διοργάνωση της 2ης σειράς, που θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, στην Τρίπολη.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 30 Μαΐου 2020 και τα μαθήματα θα διεξάγονται στα Ελληνικά Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00 ανά δεκαπέντε ημέρες

Έναρξη της 2ης Σειράς Αρκαδίας: 19 Οκτωβρίου 2018.

Όλες οι πληροφορίες αναλυτικά στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ