Η δημιουργία του νέου Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, είναι ένα ζήτημα που απασχολεί σοβαρά την Περιφέρεια Πελοποννήσου…

0

“Η δημιουργία του νέου Μουσικού Σχολείου Αργολίδας είναι ένα ζήτημα που απασχολεί σοβαρά την Περιφέρεια Πελοποννήσου και για το λόγο αυτό εδώ και τέσσερα χρόνια συνεργάζεται με την Τοπική Κοινότητα Προσύμνης, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου και το Δήμο Άργους – Μυκηνών. Η συνεργασία αυτή είχε ως αντικείμενο την προετοιμασία της μελέτης και την ολοκλήρωση του φακέλου για την ένταξη στο προηγούμενο ΕΣΠΑ του έργου της δημιουργίας του νέου Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, κάτι το οποίο ωστόσο δεν κατέστη εφικτό.

Λίγο καιρό πριν, κατά την πρόσκληση της Διαχειριστικής Αρχής για τη σχολική στέγη στο πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου, υπήρξε πάλι πρόβλημα στην ωριμότητα του φακέλου που υποβλήθηκε και το έργο δεν μπόρεσε να ενταχθεί.

Η δέσμευση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου απέναντι σε όλους, όπως μεταφέρθηκε από τους  Αντιπεριφερειάρχες κατά την πρόσφατη συνάντηση για το  Μουσικό Σχολείο Αργολίδας, είναι να προχωρήσει η δημιουργία του Μουσικού Σχολείου την Προσύμνη και για το λόγο αυτό η απαιτούμενη συνεργασία είναι διαρκής.

Οποιαδήποτε νέα άποψη απαιτεί ιδιαίτερα μακροχρόνια προετοιμασία για την υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού έργου που έχει ανάγκη η Αργολίδα.

“Είναι βαθιά η πεποίθησή μου ότι άμεσα θα ολοκληρωθεί στην πληρότητά του ο φάκελος, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου και θα υποβληθεί προς ένταξη στη νέα της πρόσκληση για τη σχολική στέγη” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here