Η νέα πλατφόρμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι online, γεμάτη προνόμια & δώρα για κατοίκους & επιχειρήσεις

0

Δελτίο Τύπου

Η νέα πλατφόρμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι online, γεμάτη προνόμια & δώρα για κατοίκους & επιχειρήσεις

Δύο κόσμοι, μία μεγάλη αγάπη!

Η ανανεωμένη πλατφόρμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι τώρα online, σε δοκιμαστική λειτουργία, και προσκαλεί κατοίκους και επιχειρηματίες ή φορείς που

δραστηριοποιούνται στην περιοχή, να φτιάξουν μαζί ένα όμορφο και διαδραστικό feed για την Πελοπόννησο.

Με την εγγραφή τους στην πλατφόρμα, οι επιχειρήσεις μπαίνουν αυτόματα στο πρόγραμμα προνομίων και έχουν τη δυνατότητα να προβληθούν και να γίνουν ακόμη πιο γνωστές μέσα από φωτογραφίες, video, αφιερώματα και παρουσία στα social media της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Παράλληλα, για τους κατοίκους, η εγγραφή και η ανάρτηση δικού τους φωτογραφικού υλικού, εξασφαλίζει σημαντικές εκπτώσεις και δώρα από τις τοπικές επιχειρήσεις.

Πάντα με σκοπό την ανάδειξη της ομορφιάς του φυσικού περιβάλλοντος, της ιστορίας, των κρυμμένων “θησαυρών”  αλλά και όλων των κοινωνικών κα πολιτιστικών δράσεων που συμβαίνουν στον τόπο, η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενώνει επιχειρηματίες και κατοίκους σε μια σύγχρονη πλατφόρμα, φτιαγμένη με τεχνογνωσία και μεράκι.

Περιηγηθείτε στο site και στείλτε μας τη γνώμη και τα σχόλιά σας μέσω email, προκειμένου να ολοκληρώσουμε μαζί το πιο δυναμικό portal της Πελοποννήσου.

Στοιχεία Επικοινωνίας

info-pelop@dms-tourism.eu

Facebook

Instagram

Website

https://t.ly/W1cuK

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ