Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην 33η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

0

Δυναμική για μια ακόμη χρονιά η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην 33η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, η οποία πραγματοποιήθηκε από 10 έως 12 Νοεμβρίου 2017 στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στο θεματικό περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου συμμετείχαν και φιλοξενήθηκαν εκπρόσωποι A’ βαθμού αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι τουριστικών φορέων και επαγγελματίες τουρισμού από όλη την Πελοπόννησο, όπου το επαγγελματικό κοινό και οι  επισκέπτες της έκθεσης είχαν την δυνατότητα να γευθούν παραδοσιακές συνταγές της Πελοποννήσου από εξειδικευμένο σεφ. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης εκπρόσωποι της Περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποίησαν 40 προγραμματισμένες b2b συναντήσεις με επαγγελματίες τουρισμού hosted buyers από χώρες του εξωτερικού.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων η Υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά ανακοίνωσε τη συμμετοχή του Υπουργείου Τουρισμού στη διοργάνωση του World Tourism Forum Lucerne Think Tank στην Πελοπόννησο τον Μάρτιο του 2018 που διοργανώνει η Τ.Ε.ΜΕΣ Α.Ε εταιρεία διαχείρισης της Costa Navarino, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ως μια εξαιρετική ευκαιρία προβολής, που θα προσδώσει αξία στην περιοχή και συνολικά τη χώρα.

Η Υπουργός Τουρισμού και ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΔΕΘ-Helexpo κ. Τάσος Τζήκας κατά την επίσκεψη τους στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου  επεσήμαναν την άψογη συνεργασία με την Περιφερειακή Αρχή και την κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της χώρας.

Στο πλαίσιο της 33η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη πλέον Συνάντηση Αντιπεριφερειαρχών σε θέματα τουρισμού, κατά την οποία επιβεβαίωσαν την κοινή βούληση όλων για συνεργασία και συνέργειες για την ανάπτυξη του τουρισμού, που αποτελεί κύριο πυλώνα ενίσχυσης της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here