Η τελευταία μουσική εκδήλωση με τη μαγευτική φωνή της Ζωής Παπαδοπούλου του Estella Festival στο Παράλιο Άστρος

0

Δελτίο Τύπου

Την Τρίτη 8 Αυγούστου στις 21:30, στο Λιμάνι του Παραλίου Άστρους θα έχουμε τη χαρά να ταξιδέψουμε κάτω από τον καλοκαιριάτικο έναστρο ουρανό με τη μαγευτική φωνή της Ζωής Παπαδοπούλου

“Ένα Αχ βγαίνει φυσικά από μέσα μου μόλις λέω Χαρούλα μου..

ένα Αχ που ξεκινάει από όσα εμπεριέχει η Χάρις σου..

Και είναι αυτό το Αχ που ακούω στο τραγούδισμα σου, καθώς σε ανακαλύπτω μέσα από τα τραγούδια σου, μεγαλώνοντας στη Θεσσαλονίκη και ψάχνοντας να βρω κι εγώ την δική μου φωνή, που λίγο φοβάται, λίγο ντρέπεται και που μόλις σε ακούει, βρίσκει την δύναμη να μιλήσει και αυτή τραγουδιστά και να νιώσει αυτόματα, και χωρίς να σε ρωτήσει, συγγενής σου.

Κι έχοντας ως αποσκευή την εμπιστοσύνη και την αγκαλιά που μου άνοιξες κάποια χρόνια αργότερα, εκπληρώνω  το όνειρο μου, να βουτήξω στα νερά του μαγικού ρεπερτορίου σου, που η φωνή σου απογείωσε!”

Ζωή Παπαδοπούλου

Η Ζωή έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα, αμεσότητα, ενέργεια και δύναμη, με τραγούδια από τη σπουδαία ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου. Τραγούδια που έχουμε συνδέσει με τη ζωή μας, τις χαρές, τις λύπες, τους αποχωρισμούς, τις νύχτες με Πανσέληνο…

«Αχ! Και να σε είχα εδώ», το ντουέτο με τη Χάρις Αλεξίου, που μας γνώρισε τη Ζωή Παπαδοπούλου, και μια επιλογή από τραγούδια της που έγραψαν ιστορία, όπως τα: «Μινοράκι», «Πανσέληνος», «Ξημερώνει», «Η αγάπη είναι ζάλη»,  «Εξαρτάται», «Όταν πίνει μια γυναίκα», «Μια είναι η ουσία», «Όλα σε θυμίζουν» και πολλά ακόμη …

~~~~ Λίγα λόγια για την καλλιτέχνη

Η Ζωή Παπαδοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και έκανε τα πρώτα της βήματα στη μουσική. Ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά στις δημοφιλείς μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης, όπου τη συνάντησε ο Δημήτρης Μητροπάνος και της πρότεινε να συνεργαστεί μαζί του στην Αθήνα.

Η συνεργασία αυτή σηματοδότησε την αρχή και άλλων μεγάλων συνεργασιών, που ακολούθησαν με πολύ γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως τους: Πασχάλη Τερζή, Δημήτρη Μπάση, Χαρούλα Αλεξίου, Γιάννη Κότσιρα, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Αντώνη Ρέμο, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Κώστα Μακεδόνα, Δέσποινα Ολυμπίου.

Η Χαρούλα Αλεξίου ήταν εκείνη που την οδήγησε στον δύσκολο δρόμο της δισκογραφίας και έγινε η παραγωγός του πρώτου της άλμπουμ, στο οποίο τραγούδησε μαζί της ένα ντουέτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ