“ΘΕΑΤΡΟ πλατεία”- Θ.Ε.Α Μέλη της θεατρικής ομάδας ,στην εκπομπή “Εσύ έχεις τον λόγο!” ενημερώνουν για το έργο “Hello Shakespeare”…

0

Δείτε την ενημερωτική εκπομπή “Εσύ έχεις το λόγο! “του Φώτη Τζιβελόπουλου , με σημερινούς καλεσμένους, τρία  μέλη της  θεατρικής  ομάδας, που μας ενημερώνουν για το έργο που θα ανεβάσουν με τον τίτλο “Hello Shakespeare”, στις 27-28 & 30/4 και ώρα 8:30 μ.μ ,.στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Άστρους.

Όπως θα δείτε, στην συνέντευξη που μας παραχώρησαν, μαθαίνουμε πως στο έργο συμμετέχουν 24 ερασιτέχνες ηθοποιοί από την περιοχή, μεταξύ αυτών, αξίζει  να αναφέρουμε ότι συμμετέχουν και 5 νέα παιδιά! πράγμα πολύ σημαντικό ,δίνοντας ένα αισιόδοξο αέρα ανανέωσης.

Το “ΘΕΑΤΡΟ πλατεία” όπως μας έχουν αναφέρει και σε προηγούμενη συνέντευξη, προσφέρει ευκαιρίες για μάθηση προς όλους, ακόμη και σε όσους δεν επιθυμούν να ανέβουν κάποτε και να “παίξουν στο θεατρικό σανίδι.” προσφέροντας  θεατρική διδασκαλία και εκπαίδευση στο “ΘΕΑΤΡΟ πλατεία” ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες πολιτιστικές δράσεις.

Η θεατρική ομάδα απαρτίζεται από 60 μέλη και κάθε Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιούνται πρόβες στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Άστρους. Όπως μας ενημέρωσαν, αυτή την περίοδο που  ετοιμάζονται για να ανεβάσουν το έργο, επειδή απαιτούνται συνεχείς πρόβες, ο δήμος τους έχει παραχωρήσει την αίθουσα, μεγάλη βοήθεια για αυτούς και γι αυτό ευχαριστούν δημόσια την Δημοτική αρχή.

Σύντομα θα ακολουθήσει Δ.Τ για το πώς μπορείτε να κάνετε κρατήσεις.

Εμείς από μεριάς μας, θα συνεχίσουμε  να προβάλουμε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται ,τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που θα ανεβάσουν  και να συνεχίζουν πάντα την δημιουργική τους πορεία!

Δείτε παρακάτω την εκπομπή

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής “Εσύ έχεις τον λόγο” : Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo kynouria

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ