ΚΙΑΝΑ 2023 – 1ο ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ – ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

0
To Σάββατο 5 Αυγούστου υποδεχόμαστε στην αυλή του κτιρίου του Μορφωτικού Συλλόγου μία μοναδική αφηγήτρια!
Οι μικροί (και οι μεγάλοι) μας φίλοι θα απολαύσουν παραμυθένιες ιστορίες της Μικράς Ασίας και όχι μόνο που θα μας αφηγηθεί η Σάσα Βούλγαρη!!!
 
Την Κυριακή 6 Αυγούστου στο Λαογραφικό Μουσείο Νέας Κίου, με ένα ταχύρρυθμο σεμινάριο η αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη θα μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά και τις τεχνικές της Αφήγησης. Διάρκεια σεμιναρίου 5 ώρες /  09:30 -14:30.
Πληροφορίες– Δηλώσεις Συμμετοχής για το Σεμινάριο: Τ. 694 581 9889
Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, καλλιτέχνες, γονείς και σε όποιον αγαπά τα παραμύθια… 
Λίγα λόγια για την ίδια:
Η Σάσα Βούλγαρη συνετέλεσε ουσιαστικά στην διαμόρφωση της νεότερης θεώρησης για την Τέχνη της Προφορικής Αφήγησης στην Ελλάδα και το ποιοτικό έργο της ασκεί σημαντική επιρροή στις νέες γενιές αφηγητών. 
 
Συνεργάζεται με Πανεπιστήμια, Εκπαιδευτικά και Πολιτιστικά Κέντρα, με μεγάλα Μουσεία και Ιδρύματα και με σχολεία. 
Έχει σχεδιάσει πρωτοποριακά προγράμματα αφήγησης, μεταξύ άλλων, για την Εθνική Λυρική Σκηνή, το Διεθνές Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, την Πινακοθήκη Λεβέντη στην Κύπρο, το Μουσείο Μπενάκη, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, και πολλά άλλα.
Από το 2013 συνεργάζεται σταθερά με το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Β. & Μ. Θεοχαράκη. Ενώ από το 2010 έχει εκτεταμένη πολύπλευρη και σταθερή συνεργασία με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης το οποίο φιλοξενεί και το κυρίως εκπαιδευτικό της έργο.
 
Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΑΝΑ.
ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ