Κώστας Βλάσης: Οι Ευρωκλογές αποτελούν διπλό στοίχημα για την ενίσχυση της φωνής της Ελλάδας στην Ευρώπη και την σταθερότητα στη χώρα μας.

0

Από τη συνέντευξή μου στο ραδιοφωνικό σταθμό parapolitika fm και την δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Καϋμένου:

· Εκτιμώ πως στις Ευρωκλογές θα φτάσουμε και θα ξεπεράσουμε το στόχο του 33%. Για να γίνει, όμως, αυτό απαιτείται εγρήγορση και ο όποιος εφησυχασμός είναι αδικαιολόγητος.

· Οι Ευρωκλογές αποτελούν διπλό στοίχημα για την ενίσχυση της φωνής της Ελλάδας στην Ευρώπη και την εμπέδωση της σταθερότητας στο εσωτερικό της χώρας μας.

· Η ψήφος δεν μπορεί να είναι χαλαρή, γιατί είναι πολλά και σημαντικά αυτά που τα επόμενα χρόνια θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο, γι’αυτό και χρειαζόμαστε δυνατή εθνική φωνή.

· Δια της αποχής δεν πετυχαίνεις τίποτα πέρα από το να μην ακούγεται η φωνή σου.

· Η Κυβέρνησή μας εφαρμόζει ήδη ένα πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα. Η Ελλάδα του 2024 είναι μια χώρα καλύτερη και πιο ισχυρή από αυτή που παραλάβαμε το 2019. Γι’αυτό και ζητάμε τη στήριξη των πολιτών, για να συνεχίσουμε την πορεία αυτή προς ένα καλύτερο αύριο.

· Η σημερινή στάση του κ. Κασσελάκη απέναντι σε δημοσιογράφους αποδεικνύει ότι τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τον ενδιαφέρει μόνο η δημοσιογραφία a la carte. Στη Νέα Δημοκρατία σεβόμαστε την ανεξαρτησία του Τύπου και γι’αυτό συμμετέχουμε παντού και απαντάμε στα πάντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ