ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ “ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ” ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑ.

0

Με κεντρικό  στόχο να συνεχιστεί η ανοδική πορεία που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια το Επιμελητήριο Αρκαδίας και με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του, συνεδρίασε τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2017 η παράταξη «Ανοιχτό  Επιμελητήριο» του κ. Γιάννη Μπουντρούκα η οποία θα διεκδικήσει εκ νέου τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου στις επερχόμενες εκλογές.

Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι η προσπάθεια που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια από την απερχόμενη Διοίκηση έχει αναδείξει το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε ένα από τα καλύτερα Επιμελητήρια τη Ελλάδας.

«Αυτή η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση» δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτό Επιμελητήριο» κ. Γιάννης Μπουντρούκας ο οποίος ευχαρίστησε θερμά όλους τους συνεργάτες του για το σημαντικό έργο που επιτελέστηκε στο Επιμελητήριο επί της δικής του προεδρίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα νέα μέλη της παράταξης του κ. Γιάννη Μπουντρούκα ήταν και αρκετά επιμελητηριακά στελέχη που στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιοι και μάλιστα είχαν εκλεγεί με άλλο ψηφοδέλτιο!

Αυτά τα στελέχη στάθηκαν στη διαφάνεια των κινήσεων της απερχόμενης Διοίκησης, υπογράμμισαν το ήθος του κ. Γιάννη Μπουντρούκα και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τον απολογισμό των έργων που έκανε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

«Τώρα πάμε όλοι μαζί, μακριά από κόμματα» τόνισε ο κ. Γιάννης Μπουντρούκας ο οποίος με αυτό τον τρόπο έδωσε το σύνθημα για το νέο ξεκίνημα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Στην ομιλία  προς τα μέλη της παράταξης του ο κ. Γιάννης Μπουντρούκας υπογράμμισε το μεγάλο ποσοστό ανανέωσης των υποψηφίων, έκανε λόγο για άμεση ανάγκη στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και δεσμεύτηκε ότι το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στα μέλη του με νέες αναπτυξιακές προτάσεις, με καινοτόμες δράσεις και με συνέργειες που θα διατηρήσουν την υψηλή θέση και το σημαντικό ειδικό βάρος που έχει αποκτήσει το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στη προχθεσινή πρώτη συνάντηση της παράταξης «Ανοιχτό Επιμελητήριο» του κ. Γιάννη Μπουντρούκα παραβρέθηκαν υποψήφιοι από όλους τους επαγγελματικούς χώρους της περιφερειακής ενότητας Αρκαδίας κάνοντας έτσι ένα δυναμικό ξεκίνημα προς τις Επιμελητηριακές εκλογές του Δεκέμβρη.

Τα πρώτα 38 ονόματα των υποψηφίων του “Ανοιχτού Επιμελητηρίου” είναι τα εξής:

 

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΡΝΙΑΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΑΡΥΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΑΛΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΕΡΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟΤΣΗΣ ΝΙΚΟΑΟΣ

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΧΑΣΑΠΗ ΕΛΕΝH

 

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΚΟΤΣΙΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΛΙΓΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΙΤΕΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΡΑΔΑΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΥΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 

 

ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΚΑΒΒΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΟΛΟΚΟΥΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΜΠΟΥΡΤΣΟΥΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΜΑΤΙΝΑ

ΤΡΟΥΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΣΕΤΣΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ

ΚΟΥΛΕΝΤΙΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΣΑΜΠΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here