Με την ανακοίνωση υποψηφιότητας του Παναγιώτη Κουτούζου συνεχίζει ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία Αλλαγής»

0

Δελτίο Τύπου

Συνεχίζεται η ανακοίνωση υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων από την «Πρωτοβουλία Αλλαγής».

«Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «Πρωτοβουλία Αλλαγής» για άλλη μια φορά τον κ. Παναγιώτη Κουτούζο, αγρότη – παραγωγό ελιάς και επαγγελματία μουσικό.

Ο Παναγιώτης είναι ακόμη ένας νέος άνθρωπος που έχει επιλέξει να μείνει στον τόπο του. Συμμετέχει ξανά στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, έχοντας περισσότερη όρεξη να συμβάλλει στην προσπάθεια για έναν καλύτερο Δήμο».

Bιογραφικό

Γεννήθηκε στις 11 Απριλίου 1985. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Άστρους και εισήχθη στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Yπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο πυροβολικό σώμα. Παρακολούθησε και ολοκλήρωσε τις μουσικές του σπουδές στο Ωδείο Άστρους, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από το κράτος. Μιλάει αγγλικά.

Ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα και συγκεκριμένα είναι παραγωγός ελιάς καλαμών από το 2012. Επίσης είναι και μέλος της ομάδας παραγωγών Κυνουρίας που δραστηριοποιείται στην παραγωγή ελιάς καλαμών. Παράλληλα, από τα 16 του χρόνια ασχολείται με τη μουσική επαγγελματικά, συμμετέχοντας στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας.

Είναι μέλος από το 2015 και παλιός παίχτης στον ποδοσφαιρικό σύλλογο Ηρακλής Βερβένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here