Με τη θέση της στον ΣΔΟΕ συνδέει ο πατέρας τη δολοφονία της κόρης του στο Β’ Νεκροταφείο

0

Ο δράστης ήταν πληρωμένος δολοφόνος και ο φόνος έγινε για κάποιες υποθέσεις που χειριζόταν» υποστηρίζει ο πατέρας της 32χρονης γυναίκας που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου το απόγευμα της Τετάρτης στο Β Νεκροταφείο, στη Ριζούπολη.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Antenna ο πατέρας δήλωσε για τη δολοφονία της κόρης του: «Η κοπέλα δούλευε στο ΣΔΟΕ και χειριζόταν ευαίσθητες υποθέσεις. Να βγει ο ΣΔΟΕ σήμερα και να πει ποιες υποθέσεις χειριζόταν το παιδί μου στο δικαστικό. Δεν μπορώ να φαντασθώ ότι τυχαία, μέρα μεσημέρι 5.30-6.00 η ώρα μέσα στον κόσμο, θα τη σκότωνε κάποιος περαστικός. Κι αν είχε σοβαρές υποθέσεις, έπρεπε να το φυλάνε το παιδί μου μέρα νύχτα».

Η άτυχη γυναίκα πήγαινε τον τελευταίο καιρό στο νεκροταφείο, επειδή είχε ταφεί εκεί ένας φίλος της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, γύρω στις 6 το απόγευμα χτες, ενώ είχε πάλι επισκεφθεί το νεκροταφείο, κάποιος τη μαχαίρωσε πισώπλατα πέντε ή έξι φορές.

Στη συνέχεια ο δράστης πήρε και την τσάντα της με τα προσωπικά της αντικείμενα ενώ η Αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Τα προσωπικά κίνητρα, η ληστεία, το ενδεχόμενο ο δράστης να είναι ψυχασθενής ή τοξικομανής αλλά και η πιθανότητα σύνδεσης της δολοφονίας με τη θέση της γυναίκας στον ΣΔΟΕ, είναι τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές.

Στο ερώτημα αν είχαν απειλήσει την κόρη του, ο πατέρας είπε: «Οχι, αν μου έλεγε κάτι τέτοιο δεν θα την άφηνα από τα μάτια μου, αλλά δημοσιογράφοι είστε, δεν ξέρετε ότι αυτές οι υποθέσεις είναι επικίνδυνες;».

 http://tvxs.gr/n

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here