Ξεκίνησαν οι ενημερωτικές συναντήσεις με τους πολίτες, στο Κ.Υ Άστρους (videos & photos)

0

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ,η πρώτη ενημερωτική συνάντηση προς τους κατοίκους της περοχήςμας στο Κ.Υ Άστρους,με θέμα, “Εμβόλια Ενηλίκων & Πρόληψη”.

Ομιλητές σήμερα ήταν πολλοί ιατροί του Κέντρου Υγείας Άστρους, καθως και νοσηλεύτριες.

Μία εξαιρετική πρωτοβουλία ,που οργανώθηκε απο την διεύθυνση και τους εργαζόμενους επαγγελματίες του Κ.Υ με στόχο, να συνεχιστεί με  ανάλογες ενημερωτικές συναντήσεις και με καλεσμένους,άλλους ομιλητές , επιστήμονες της ευρύτερης περοχής μας.

Την εκδήλωση άνοιξε η διευθύντρια του Κ.Υ, κ.Πηγή Περδικάκη,η οποία αναφέρθηκε στο εμβόλιο της ευλογιάς,ενώ στην συνέχεια, ο ιατρός κ.Γ.Πατούρας παρουσίασε το εμβόλιο της Ιλαράς.

Ακολούθησαν παρουσιάσεις, απο την ιατρό κ. Μ.Κακαλιάτη,για το εμβόλιο του Πνευμονιόκοκκου,από τον ιατρό κ.Χαραλαμπάκη για το εμβόλιο της Γρίπης ,από την κ.Μ.Τετλωρου, για τον Έρπη ζωστήρα,από την κ.Μπάρλα για την Ιλαρά και την παρουσίαση έκλεισε, η Ιατρός κ.Μ.Χατζηθεοχάρη,με το εμβόλιο των Ανθωπίνων θηλωμάτων.

Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παρευρισκομένους και η συνάντηση έκλεισε με την διευθύντρια του Κ.Υ, κ.Περδικάκη ,η οποία ευχαρίστησε την πρόεδρο των Φίλων Κ.Υ Άστρους κ.Β.Δεληγιάννη,για την προσφορά του συλλόγου προς το Κ.Υ και την σημερινή συνδιοργάνωση της πρώτης ενημέρωσης.

Για την συνέχεια ,προσφέρθηκε ένας πλούσιος μπουφές με εδέσματα για τους παρευρισκομένους…

Στην πρώτη αυτή συνάντηση η προσέλευση δεν ήταν η αναμενόμενη… Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος ,ίσως και και η ώρα,αλλα αυτή η προσπάθεια πρέπει να στηριχθεί και να συνεχιστεί ,γιατί η ενημέρωση και η πρόληψη ,αδιαμφισβήτητα σώζουν ζωές!

Το astros-kynourianews.gr στηρίζει αυτές τις πρωτοβουλίες και σας παρουσιάζει ,ολόκληρη την σημερινή ενημέρωση.

Επιμέλεια- Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria Κοιν.Σ.Επ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ