Ξεκίνησε η δημιουργία των νέων αναρριχητικών πεδίων στον Δήμο μας, στη τ/κ Αγ.Ανδρέα, στην θέση Ρεμποντίνα & Κοκκινόβραχος

0

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής των δύο νέων αναρριχητικών πεδίων στον Δήμο μας, στην τ/κ Αγ.Ανδρέα, με την  συνεργασία του Δήμου μας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο πρόεδρος της τ/κ Αγ.Ανδρέα κ. Α.Σούρσος, στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Γ.Καμπύλη ,τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητικών κ.Γ.Δαλιάνη ,την Περιφέρεια Πελοποννήσου και προσωπικά τον συντοπίτη μας και  πρόεδρο του Πε.Συ κ.Μ.Σκαντζό ,για την άριστη συνεργασία με όλους και την θετική εξέλιξη και επίτευξη του στόχου.

Ο υπεύθυνος κατασκευής των νέων αναρριχητικών πεδίων κ.Άρης Θεοδωρόπουλος, δήλωσε ενθουσιασμένος με την άριστη ποιότητα των βράχων και με το τοπίο, με το ιδανικό ύψος για εναλλακτικές διαδρομές δυσκολίας, καθώς και την ιδιαιτερότητα των δύο θέσεων.’ Όπως μας είπε, η αναρρίχηση  γίνεται χειμερινούς μήνες με σκιά, έτσι ο “Κοκκινόβραχος” που είναι δίπλα στο χωριό, έχει σκιά μέχρι της 12 μ.μ και η θέση “Ρεμποντίνα” απέναντι από το κάμπινγκ, μετά της 12 μ.μ όπου  θα γίνεται ένας εξαιρετικός συνδυασμός βουνού και θάλασσας.

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους! Επόμενος άμεσος στόχος να είναι τα “Μονοπάτια του Πάρνωνα” και η διάνοιξη τοπικών δημοτικών διαδρομών στα χωριά που θα συναντούν το κεντρικό μονοπάτι του Πάρνωνα.

Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr : Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo kynouria

Δείτε δηλώσεις και φωτογραφίες – videos & με  drone, θα ακολουθήσει νέο Ρεπορτάζ με την ολοκλήρωση των αναρριχητικών πεδίων 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ