Ο Διονύσης Σαββόπουλος στο Άστρος, σε ένα όμορφο νοσταλγικό μουσικό ταξίδι, σε μια νύχτα σαν κι αυτές που μας χαρίζει πάνω από 50 χρόνια τώρα! (photos & videos)

0

Σε μία φεγγαρόλουστη βραδιά, χθες στην πλατεία Καρυτσιώτη στο Άστρος, «Του Νιόνιου οι κοινότητες φτιάχνουν άλλους γαλαξίες»… Ένα όμορφο νοσταλγικό μουσικό ταξίδι, είχαμε την χαρά να παρακολουθήσουμε όσοι παρεβρεθήκαμε στην συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στο Άστρος. Την συναυλία άνοιξε ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ.Π.Μαντάς, κάνοντας μια  αναφορά στις εκδηλώσεις του καλοκαιριού στον δήμο μας και κλείνοντας έτσι το φετινό Πολιτιστικό καλοκαίρι των εκδηλώσεων, όπως συνηθίζεται τα τελευταία 5 χρόνια στην πλατεία Καρυτσιώτη, καλωσορίζοντας τον Μεγάλο Διονύση Σαββόπουλο. Η πλατεία κατάμεστη από κόσμο από την περιοχή και παραθεριστές που σιγοτραγούδησαν με την καθοδήγηση του Νίονιου ,τραγούδια της νιότης μας…

 Παρευρέθηκαν στην συναυλία.ο βουλευτής  κ.Ο.Κωνσταντινόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ.Δ. Γκαύρος, ο π/σ κ.Γ.Μπακούρης μέλη της δημοτικής αρχής  κ.ά αιρετοί.

Δείτε παρακάτω videos  με στιγμιότυπα από την συναυλία

Επιμέλεια-Παρουσίαση-Ρεπορτάζ:Φώτης Τζιβελόπουλος – team Κοιν.Σ.Επ Promo Kynouria

Επιμέλεια-Παρουσίαση-Ρεπορτάζ:Φώτης Τζιβελόπουλος – team Κοιν.Σ.Επ Promo Kynouria

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here