Ο Εορτασμός της 198ης Επετείου της Β΄ Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος

1

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 198η Επέτειο της «Β’ εν Άστρει Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων ». Παρουσία της  Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Οι εκδηλώσεις  ξεκίνησαν στις 10:30  με την άφιξη της προέδρου και τον εθνικό ύμνο από τιμητικό άγημα. Την κ. Σακελλαροπούλου υποδέχτηκαν, ο δήμαρχος Β.Κυνουρίας κ.Γ.Καμπύλης, ο αναπληρωτής υπουργός υγείας κ.Β.Κοντοζαμάνης, ο υφυπουργός Εξωτερικών κ.Κ.Βλάσης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής  του ΚΙΝΑΛ κ.Ο.Κωνσταντινόπουλος, o βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Π.Νίκας και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ.Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε την τέλεση επίσημης δοξολογίας στο χώρο της Β Εθνοσυνέλευσης, κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την ανάγνωση του πανηγυρικού λόγου ,από τον Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου κ.Νίκο Αλιβιζάτο.

Στην συνέχεια η  πρόεδρος της Δημοκρατίας  κυρία Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε το Δημαρχείο του Άστρους και ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της  ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Έπαυλης του Ηρώδη του Αττικού, στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως Σωτήρος- Λουκούς και στη λίμνη Μουστού.

 Ακολούθησε γεύμα στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού υγείας κ.Β.Κοντοζαμάνη, με λίγους καλεσμένους και με την τήρηση των μέτρων.

Λόγω των περιορισμών  δεν επετράπη  η  ελεύθερη προσέλευση στο χώρο της Εθνοσυνέλευσης, ο αριθμός των καλεσμένων ήταν περιορισμένος και η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά από το κανάλι του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο you tube:

Επιμέλεια-ρεπορτάζ – Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo kynouria

Η Άφιξη της Προέδρου Δημοκρατίας κ.Κατερίνας Σακελλαροπούλου

 

Ζωντανή μετάδοση 

Μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας από το Άστρος Κυνουρίας: «Αταλάντευτη η προσήλωση στα υψηλά ιδανικά της ελευθερίας και της ισότητας»

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ