“Ο Καραγκιόζης τραγουδιστής”- Κεντρική πλατεία, Κούτρουφα & Η Γιορτή Ελιάς επιστρέφει 28/7 …

0

Μία φαντασμαγορική παράσταση θεάτρου σκιών με πολλά εφέ, παραδοσιακή μουσική και αστείους διαλόγους. Την παράσταση παρουσιάζει ένας απο τους καλύτερους καραγκιοζοπαίκτες της νέας γενιάς, ο Στράτος Καμπισιούλης.

Λίγα λόγια για το έργο…

Ο Πασάς διοργανώνει το μεγαλύτερο γλέντι του καλοκαιριού. Ένα πανηγύρι με πολυ κόσμο, ζωντανή μουσική και πολυ φαγητό! 2 ώρες πριν το γλέντι ο τραγουδιστής που είχε προσλάβει εξαφανίζεται και τον ρόλο του τραγουδιστή θα παρει ο Καραγκιόζης! Ένα μεγάλο εμπόδιο θα κάνει την εμφάνισή του, θα φερει τα πάνω κάτω στη ζωή του Καραγκιόζη και θα τον βάλει σε τρελές περιπετειες!
Η συνεχεια στον μπερντέ…

Πέμπτη 20 Ιουλίου
Κεντρική πλατεία, Κούτρουφα
Ώρα: 21:00 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΦΩΝ ΓΙΟΡΤΗ ΕΛΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΤΡΟΥΦΩΝ 20:00 Έκθεση παραδοσιακών προϊόντων Εικαστικό Εργαστήρι για παιδιά 21:00 Ομιλία Ν.Πολυμενάκου, "Κυνουρίας Γη: "Ελιά και Άνθρωπος" 21:30 Παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική 28 ΙΟΥΛΙΟΥ Τραγούδι: Πολυτίμη Τόλη, Διαμαντής Ρουμελιώτης, Κλαρίνο: Κώστας Κοπανίτσανος, Βιολί: ρηγόρης/ Λάγγας, Κρουστά: Νεκτάριος Παλμός, Λαούτο: Γιώργος Καραμούντζος ΤΗΛ.ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 6982957472"

Η Γιορτή Ελιάς επιστρέφει και είναι η στιγμή να γιορτάσουμε μαζί τα υπέροχα δώρα της γης μας.
Την Παρασκευή, 28 Ιουλίου, σας καλούμε στη πλατεία του χωριού μας, όπου τα αρώματα της Ελιάς θα γεμίσουν τον αέρα και οι μελωδίες της ζωντανής μουσικής θα πλημμυρίσουν το χώρο.
Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί την αγαπημένη μας Ελιά και την παράδοση μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here