Ο Σωτήρης Λάτσης επικεφαλής & υποψήφιος δήμαρχος της Δημοτικής Κίνησης «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ» Δήλωση (video & photos)

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανάδειξη του επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ»

Σε μια πρωτοφανή διαδικασία για τα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου μας και μετά από έναν γόνιμο διάλογο σε άριστο συναινετικό κλίμα, η Γενική Συνέλευση της Κίνησης «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ», αποφάσισε να συμμετέχει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με  επικεφαλής το Σωτήρη Λάτση.

Ο Σωτήρης Λάτσης έχει διαγράψει τη δική του ιστορία στην τοπική αυτοδιοίκηση. Έχει διατελέσει επί χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστάνιτσας. (Θα ακολουθήσει αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα).

Στη Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  6 Αυγούστου στο Διοικητήριο του Παραλίου Άστρους, με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων της Κίνησης, εγκρίθηκε  ομόφωνα η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ της και παρουσιάστηκαν οι Βασικές Προγραμματικές Θέσεις, ο εμπλουτισμός των οποίων θα προκύψει μέσα από διαβούλευση των μελών της.

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας έγινε με την κατάθεση των πρώτων υποψηφιοτήτων για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου, οι οποίες εγκρίθηκαν ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση.

Έχοντας ως κινητήρια δύναμη την πεποίθησή μας ότι αξίζει και μπορούμε να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά και την ενθουσιώδη υποστήριξη των συντοπιτών μας που πληθαίνουν κάθε φορά που συγκεντρωνόμαστε,

ΚΑΛΟΥΜΕ κάθε ενεργό, προοδευτικό, οραματιστή πολίτη που επιθυμεί να έχει λόγο και ρόλο στην εξελικτική πορεία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, να πλαισιώσει την υπερκομματική και αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ» και να συμμετέχει  στις διαδικασίες συγκρότησης του ψηφοδελτίου.

e-mail: vkynouriaotoposmas@gmail.com

Το Γραφείο τύπου της Δημοτικής Κίνησης

«Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ»

Ο Σωτήρης Λάτσης επικεφαλής & υποψήφιος δήμαρχος της Δημοτικής Κίνησης «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ