Πέρασε από τον τόπο του εγκλήματος ο πατέρας της 32χρονης

0

Νέες πληροφορίες στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 32χρονης στο B’ Nεκροταφείο έδωσε σήμερα, μιλώντας σε ΜΜΕ, ο πατέρας του θύματος, ο οποίος εξελίσσεται σε κεντρικό πρόσωπο του δράματος.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε, λίγο μετά τη δολοφονία του παιδιού του περνούσε με το ταξί του τυχαία από το νεκροταφείο και μάλιστα μπορεί να πήρε τον δολοφόνο της κόρης του για κούρσα.

«Περνούσα τυχαία. Μπορεί να με δείχνουν και οι κάμερες…», είπε ο πατέρας και συνέχισε: «Εγώ ανέβηκα την Κηφισίας με κούρσα και κατέβηκα μετά και η τύχη μου η μαύρη το φέρνει να περάσω έξω από το νεκροταφείο και πήρα και κάποιον έξω από το νεκροταφείο και τον πήγα στον Λόφο Σκουζέ, 30 με 35 χρονώ, και μου έλεγε ότι έχουν κλείσει οι γραμμές του ηλεκτρικού, χωρίς να ξέρω ότι ψάχνουν τον δολοφόνο του παιδιού μου».

O ίδιος πρόσθεσε ότι είναι «χάλια ψυχολογικά» και πως αύριο κατά την κατάθεσή του θα περιγράψει τη διαδρομή «μήπως φαίνεται κάτι από τις κάμερες».

Θυμίζουμε ότι ο πατέρας του θύματος είχε καταγγείλει ότι την κόρη του τη σκότωσαν επειδή είχε αναλάβει μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής – μάλιστα είχε ζητήσει από το ΣΔΟΕ να γνωστοποιήσει τους φακέλους που ήλεγχε το θύμα.

Ωστόσο από την ΕΛ.ΑΣ. διευκρίνισαν ότι αυτή η εκδοχή δεν έχει μεγάλη βάση λόγω της βιαιότητας του φόνου με 14 μαχαιριές.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here