ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΤΗΝ FOOD EXPO 2019

0

(16-18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019)

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, συμμετέχει για πρώτη φορά με δικό του περίπτερο στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών FOOD EXPO 2019, με σκοπό την προβολή και προώθηση των αρκαδικών προϊόντων και προσκαλεί τις επιχειρήσεις μέλη του να δηλώσουν συμμετοχή. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 18 Μαρτίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα (http://www.foodexpo.gr/).

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στο HALL 1 του εκθεσιακού κέντρου (επισυνάπτεται η σχετική κάτοψη), οκτώ (8) αρκαδικές επιχειρήσεις μπορούν να συμμετάσχουν με ατομικό περίπτερο μεγέθους 8,75 τ.μ.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 210 € /τ.μ+ ΦΠΑ και το Επιμελητήριο Αρκαδίας αναλαμβάνει την διοργάνωση – διαχείριση της συμμετοχής και καλύπτει 110 €/τ.μ.+ ΦΠΑ του κόστους, ενώ κάθε εκθέτης καλύπτει 100 €/τ.μ.+ ΦΠΑ του κόστους. Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει το ενοίκιο του χώρου καθώς και την κατασκευή του περιπτέρου με στάνταρντ δομή (περιλαμβάνει πάγκο, μετόπη εκθέτη, τραπέζι και καρέκλες, ράφια, ρεύμα).

Περισσότεροι από 68.000 επαγγελματίες επισκέφτηκαν από τις 10 ως τις 12 Μαρτίου τη FOOD EXPO 2018. Το εκθεσιακό φαινόμενο που μέσα σε 5 μόλις χρόνια υπερδιπλασίασε τα μεγέθη του, διατρανώνοντας τη φήμη του διεθνώς, κατάφερε για άλλη μια χρονιά να κάνει το αδύνατο, δυνατό! Κινητοποίησε δεκάδες χιλιάδες επιχειρηματίες και στελέχη του κλάδου Τροφίμων & Ποτών από κάθε γωνιά της χώρας και προσέλκυσε περισσότερους από 2.900 διεθνείς αγοραστές από ολόκληρο τον κόσμο, στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για τα Τρόφιμα και Ποτά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την Ν.Α. Ευρώπη.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Α. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής των εταιριών που θα επιδοτηθούν είναι η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου και να έχει εξοφλήσει και τη συνδρομή του έτους 2018. Για την επιλογή των επιχειρήσεων κριτήριο θα αποτελέσει η σειρά προτεραιότητας σε συνδυασμό με το αντικείμενο της επιχείρησης (στην πρώτη φάση επιλογής θα προτιμηθούν επιχειρήσεις με διαφορετικά προϊόντα και σε περίπτωση μη κάλυψης των θέσεων θα μπορούν να συμμετέχουν ομοειδείς επιχειρήσεις).

Β. Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στη διαδικασία επιδότησης θα πρέπει να στείλουν σχετική δήλωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής.

Την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr και μπορείτε να την συμπληρώσετε online ή να την υποβάλετε είτε αυτοπροσώπως στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη), είτε με φαξ στο 2710227141, είτε με email στο info@arcadianet.gr.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ