Πρόσκληση συμμετοχής στο Εκθεσιακό περίπτερο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην 85η ΔΕΘ

0

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στο πλαίσιο ενίσχυσης της εξωστρέφειας των Αρκαδικών επιχειρήσεων ενημερώνει τα μέλη του ότι, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων ΚΕΕ, πρόκειται να συμμετάσχει στην 85ηΔΕΘ  που διοργανώνεται από 5 έως και 13 Σεπτεμβρίου 2020.

Η 85η ΔΕΘ, στην οποία συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα η Γερμανία, πλαισιώνεται από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις είναι πολλαπλά.

Για τις επιχειρήσεις  – μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να συμμετέχουν με δικό τους περίπτερο στην 85η ΔΕΘ το κόστος ανά τ.μ. ανέρχεται στο ποσό των €17 πλέον ΦΠΑ και περιλαμβάνει: την παραχώρηση του εκθεσιακού χώρου, το κόστος κλιματισμού, το κόστος γενικής φύλαξης, το κόστος γενικής καθαριότητας, το κόστος της γενικής εξωτερικής σήμανσης των Περιπτέρων 2 και 3. Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή – ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού από τα Επιμελητήρια ή τις επιχειρήσεις θα επιβαρύνει τους χρήστες, σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της ΔΕΘ (εξοπλισμένος χώρος – δομή τύπου 2: 17,00 € πλέον ΦΠΑ).

Τα κόστη μετάβασης και διαμονής των συμμετεχόντων θα καλυφθούν από τους ίδιους.

Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαθέσουν προς πώληση τα προϊόντα τους στο χώρο της έκθεσης, εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Τυπικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στην έκθεση είναι:

  • Να είναι ταμειακώς ενήμερες
  • Παρουσία εκπροσώπου της επιχείρησης-μέλους στο περίπτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας δεδομένου των συγκεκριμένων τετραγωνικών (6 τμ) ανά επιχείρηση (έως 5 επιχειρήσεις).

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 85η ΔΕΘ καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020, συμπληρώνοντας σε πρώτη φάση την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, την οποία μπορούν να βρουν την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr (στη διαδρομή σημαντικά, εκθέσεις). Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2.

Για τα κατασκευαστικά θέματα, καθώς επίσης και για τον επιπλέον-

συμπληρωματικό εξοπλισμό οι ενδιαφερόμενοι (Επιμελητήρια ή επιχειρήσεις) μπορούν

να επικοινωνούν με την κα Μαρία Σιδηροπούλου του τμήματος Εξυπηρέτησης Εκθετών

ΔΕΘ-HELEXPO (τηλ. 2310297572, Fax 2310297625 και email orderstif@expowork.gr

ή mariasid@expowork.gr).

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ