Πότε ανακοινώνονται οι βάσεις 2023

0
Στιγμιότυπο από το 2ο ΕΠΑΛ στον Πύργο Ηλείας την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023. Έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων με τους υποψηφίους των επαγγελματικών λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι διαγωνίστηκαν στο μάθημα των Νέων Ελληνικών. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIAVE.GR/EUROKINISSI)

Μέχρι τέλος Ιουλίου 2023 θα ανακοινωθούν οι βάσεις για την είσοδο των υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως δήλωσε η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Συνεπώς, η ανακοίνωση των βάσεων για τις Πανελλήνιες 2023, αναμένεται να γίνουν γνωστές το αργότερο μέχρι την άλλη Παρασκευή, ίσως και Πέμπτη.

Για πρώτη φορά φέτος το υπουργείο Παιδείας φέρνει ένα μήνα νωρίτερα σχεδόν τις βάσεις και με αυτό τον τρόπο οι υποψήφιοι μπορούν να απολαύσουν τον Αύγουστο χωρίς το άγχος της προσμονής.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι βάσεις 2023 θα ανακοινωθούν στο results minedu από το υπουργείο Παιδείας. Οι υποψήφιοι θα χρειαστούν τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο) και να δουν την σχολή στην οποία πέτυχαν.

Οι υποψήφιοι μπορούν να λάβουν τα αποτελέσματα των βάσεων 2023 και με sms στο κινητό, αν έχουν γραφτεί στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Ταυτόχρονα με την ηλεκτρονική ανάρτηση, τα αποτελέσματα των επιτυχόντων για τις βάσεις 2023 θα αναρτηθούν στα Λύκεια όλης της χώρας.

.aftodioikisi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here