Πώς θα διαγράψετε όλα τα δεδομένα από το παλιό σας κινητό

0
Εάν έχετε αποφασίσει να αλλάξετε κινητό, τότε – πριν το πουλήσετε ή το χαρίσετε – θα πρέπει να διαγράψετε όλα τα δεδομένα σας (φωτογραφίες, επαφές, κωδικούς κ.ο.κ.)
Το wired.com συνοψίζει τους τρόπους που μπορείτε να το κάνετε:
iPhones
Οι ιδιοκτήτες iPhone, θα πρέπει αρχικά να αποσυνδέσετε όλες τις συσκευές που έχετε συγχρονίσει με το κινητό σας, όπως π.χ. το Apple Watch για να αποφύγετε τα δεδομένα σας να πέσουν στα χέρια επιτήδειων.
Δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας για τα δεδομένα σας και στη συνέχεια αποσυνδεθείτε από το iCloud πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις και πατώντας Sign Out. Πληκτρολογήστε το Apple ID και το password, πατήστε απενεργοποίηση και τελειώσατε. Για να διαγράψετε όλα τα δεδομένα πατήστε Ρυθμίσεις – Γενικά – Επαναφορά – Διαγραφή περιεχομένου και ρυθμίσεων.
Αν μεταβείτε από iPhone σε Android, απενεργοποιήστε και το iMessage. Έτσι, δεν θα χάσετε εισερχόμενα μηνύματα στο νέο σας κινητό.
Android
Στα Android η διαδικασία είναι λίγο διαφορετική. Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για όλα τα δεδομένα σας και έχετε συγχρονίσει όλες τις εφαρμογές στον λογαριασμό σας (Account Sync — Sync Now).
Στη συνέχεια μεταβείτε στις ρυθμίσεις, επιλέξτε Σύστημα – back up στο Goggle Drive (System — Back Up — Back Up to Google Drive). Για να διαγράψετε όλα τα δεδομένα πατήστε System — Factory Data Reset και τελειώσατε.
.enallaktikos.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here