Συγκέντρωση στελεχών του «Ανοιχτού Επιμελητηρίου» λίγο πριν τις εκλογές «Προχωράμε όλοι μαζί για να κρατήσουμε ψηλά το θεσμό που υπηρετούμε και να φανούμε χρήσιμοι στα μέλη μας» δήλωσε ο Γιάννης Μπουντρούκας

0

Με πρωτοβουλία του επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Γιάννη Μπουντρούκα συγκεντρώθηκαν χθες βράδυ ( 20/11/17 ) σε γνωστή ταβέρνα της Τρίπολης όλοι οι υποψήφιοι του ¨Ανοιχτού Επιμελητηρίου” που όπως είναι γνωστό θα είναι το μοναδικό ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στις επερχόμενες Εκλογές ( 8,9,10 και 11 Δεκεμβρίου 2017).

Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα τα στελέχη του Συνδυασμού συζήτησαν όλα τα διαδικαστικά ζητήματα εν όψει των Επιμελητηριακών Εκλογών και όλοι συμφώνησαν ότι το μεγάλο στοίχημα αυτών των Εκλογών είναι η συμμετοχή των μελών του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στη διαδικασία εκλογής της νέας Διοίκησης.

Συγκινητικές ήταν οι ομιλίες των παλαιών στελεχών του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ( Γεωργίου Καραγιάννη, Ανδρέα Σύριου και Δημητρίου Λουκά ) οι οποίοι μετά από 20 ολόκληρα χρόνια δεν θα είναι υποψήφιοι για τη νέα Διοίκηση.

Όλοι τους ευχαρίστησαν τους Προέδρους που τους εμπιστεύτηκαν θέσεις ευθύνης όλα αυτά τα χρόνια και τόνισαν ότι η ανοδική πορεία του Επιμελητηρίου θα πρέπει να συνεχιστεί ειδικά αυτή την χρονική στιγμή που ο κόσμος της ελεύθερης αγοράς και του εμπορίου έχει όσο ποτέ άλλοτε ανάγκη ουσιαστικής στήριξης.

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Μπουντρούκας ευχαρίστησε θερμά όλους τους συνεργάτες του που αποχωρούν από τα κοινά του Επιμελητηρίου υπογραμμίζοντας τη μεγάλη προσφορά τους και ευχαριστώντας τους για το έργο που αφήνουν πίσω τους. Απευθυνόμενος προς τους υποψηφίους του Συνδυασμού του ο κ. Μπουντρούκας τους ευχήθηκε καλό αγώνα τονίζοντάς τους ότι αυτός θα πρέπει να γίνει σε υψηλό επίπεδο και χωρίς να υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός.

“Είμαστε όλοι εδώ για να προσφέρουμε και όχι για να πάρουμε από το Επιμελητήριο. Η μέχρι τώρα πορεία μας ήταν μια πορεία ευπρέπειας, διαφάνειας και δημιουργικότητας. Έτσι θα συνεχίσουμε ως νέα Διοίκηση και παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Θα καταφέρουμε να κρατήσουμε ψηλά το Θεσμό που υπηρετούμε και θα προσπαθήσουμε να φανούμε χρήσιμοι για τα μέλη μας. Καλή επιτυχία σε όλους¨ δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο επικεφαλής του Συνδυασμού “Ανοιχτό Επιμελητήριο” κ. Γιάννης Μπουντρούκας.

Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις και τους υποψηφίους του «Ανοιχτού Επιμελητηρίου» στην ιστοσελίδα  www.anep.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ