Συλλυπητήρια μηνύματα προς την οικογένεια του εκλιπόντος αντιδημάρχου Γεωργίου Κλεώπα (Ανανεώνεται)

0

Συλλυπητήρια μηνύματα…

Έκδοση ψηφίσματος για τον θάνατο του εν ενεργεία Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Γεωργίου Κλεώπα

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, ο οποίος ήταν ο εισηγητής του θέματος, γνωστοποίησε στους Δημοτικούς Συμβούλους ότι όπως αναγράφεται και στην πρόσκληση η συνεδρίαση αυτή έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα, λόγω του απρόσμενου και άδικου θανάτου του Αντιδημάρχου και φίλου Γιώργου Κλεώπα, προκειμένου να εκδοθεί ψήφισμα το οποίο θα αναγνωστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου δήλωσαν (τηλεφωνικά) ότι το θέμα είναι κατεπείγον και συμφωνούν να συζητηθεί με την ανωτέρω διαδικασία.

Στη συνέχεια ο εισηγητής είπε τα παρακάτω:

Στο άκουσμα της θλιβερής αναγγελίας του θανάτου του Αντιδημάρχου και φίλου μας Γιώργου Κλεώπα εκφράζουμε την οδύνη μας για την ξαφνική και απροσδόκητη αυτή απώλεια.

Ο Γιώργος υπηρέτησε με συνέπεια, πολιτικό ήθος και αυταπάρνηση την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Δημοτικός Σύμβουλος και εν συνεχεία ως Αντιδήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας.

Υπήρξε παράδειγμα προς μίμηση με την εργατικότητά του, αγωνιζόμενος καθημερινά για το καλό του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και των δημοτών του.

Έφυγε από τη ζωή αγωνιζόμενος έτσι ακριβώς όπως πορεύτηκε.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του.

Ας αναπαύεται εν ειρήνη στη γη που τόσο πολύ αγάπησε και που υπηρέτησε με αφοσίωση σε όλη τη ζωή του.

Εισηγούμαι στο Δημοτικό μας Συμβούλιο την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής για τον απρόσμενο και άδικο θάνατό του:

ΨΗΦΙΣΜΑ

 1. Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων Κοινοτήτων και των Τοπικών Συμβούλων στους οικείους του εκλιπόντος.
 2. Να κυματίσουν μεσίστιες οι σημαίες στις Δημοτικές υπηρεσίες ως ένδειξη πένθους.
 3. Να ανασταλούν οι δημοτικές εορταστικές εκδηλώσεις για τις επόμενες τρεις ημέρες.
 4. Η κηδεία του εκλιπόντος να τελεστεί με δαπάνες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
 5. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος, στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
 6. Να δοθεί το όνομα του εκλιπόντος σε κεντρική οδό της Κοινότητας Άστρους, ως ένδειξη τιμής για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε.
 7. Να συμμετάσχει η Φιλαρμονική του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην εξόδιο ακολουθία.
 8. Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος.
 9. Να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, δήλωσαν τηλεφωνικά ότι συμφωνούν με την ανωτέρω εισήγηση.

Ύστερα από την ανωτέρω διαδικασία, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει ΟΜΟΦΩΝΑ

και εγκρίνει την έκδοση του προταθέντος ψηφίσματος, ανακεφαλαιωτικά όπως παρακάτω:

 1. Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων Κοινοτήτων και των Τοπικών Συμβούλων στους οικείους του εκλιπόντος.
 2. Να κυματίσουν μεσίστιες οι σημαίες στις Δημοτικές υπηρεσίες ως ένδειξη πένθους.
 3. Να ανασταλούν οι δημοτικές εορταστικές εκδηλώσεις για τις επόμενες τρεις ημέρες.
 4. Η κηδεία του εκλιπόντος να τελεστεί με δαπάνες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
 5. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος, στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
 6. Να δοθεί το όνομα του εκλιπόντος σε κεντρική οδό της Κοινότητας Άστρους, ως ένδειξη τιμής για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε.
 7. Να συμμετάσχει η Φιλαρμονική του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην εξόδιο ακολουθία.
 8. Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος.
 9. Να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημήτριος Αθ. Κατσής

Document
Συνημμένο Μέγεθος
6hp4o9ps-mgi.pdf (208.59 KB) 208.59 KB

                        

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ & ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΤΣΙΩΤΩΝ

Οι λέξεις φαίνονται ανεπαρκείς για να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας για την απώλεια του μέλους της μικρής κοινωνίας της Καστάνιτσας, Γιώργου Κλεώπα. Ο Γιώργος γεννημένος στην Καστάνιτσα, που αγάπησε από μικρό παιδί, παρέμεινε στον τόπο του έφτιαξε μια όμορφη οικογένεια και ασχολήθηκε με πάθος με την τοπική αυτοδιοίκηση υπηρετώντας με αφοσίωση, συνέπεια, ανιδιοτέλεια και όραμα από την θέση του Αντιδημάρχου τον Δήμο μας.

Με την εργατικότητά του και την προσήλωσή του κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση των πολιτών και των φορέων του Δήμου μας. Για τους Καστανιτσιώτες αποτέλεσε έναν αξιαγάπητο  πατριώτη, έναν θαυμάσιο φίλο και για την Καστάνιτσα έναν σύμμαχο στον αγώνα επιβίωσή της εκφράζοντας την αγάπη του και το ειλικρινές ενδιαφέρον του για αυτή με την στήριξή και την αρωγή του.

Η Τοπική Κοινότητα και ο Σύλλογος μας εκπροσωπώντας τους απανταχού Καστανιτσιώτες εκφράζουν την ειλικρινή  συμπαράσταση τους στην οικογένειά του και τους οικείους του. Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να έχει καλό παράδεισο.

Κοινότητα Άστρους: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον απροσδόκητο χαμό του Αντιδημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γεώργιου Κλέωπα.

Φίλε Γιώργο, έφυγες για το τελευταίο ταξίδι νωρίς και απροσδόκητα!

 Τα “πως” και τα “γιατί” θα σιγοκαίνε συνέχεια στις ψυχές των αγαπημένων σου χωρίς να βρίσκουν απάντηση και λύτρωση, χωρίς να μπορούν να ησυχάσουν απέναντι στα σχέδια του Θεού. Μόνη παρηγοριά και ανακούφιση στον πόνο που σκόρπισε η απώλειά σου, θα είναι η υποδειγματική πορεία της ζωής σου, το λαμπρό σου παράδειγμα σε ό,τι και αν ασχολήθηκες.

Είμαι βέβαιος, πως από κάπου εκεί ψηλά, θα μας κοιτάς και θα είναι αναπαυμένη, η ψυχή σου, βλέποντας όλους εμάς τους συνοδοιπόρους που ασχοληθήκαμε με τα κοινά να υπηρετούμε αξίες και όχι αξιώματα.

Όπως έκανες και εσύ, δίνοντάς μας το φωτεινό σου παράδειγμα, καλό ταξίδι στους ουρανούς, εκεί που δεν υπάρχει πόνος, λύπη και στεναγμός.

 Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε, μοναδικέ και ξεχωριστέ άνθρωπε.

Τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας Άστρους προς την οικογένεια σας.

Για το τ/σ της Κοινότητας Άστρους

Ο πρόεδρος

Κώστας Μπάρλας

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟ  ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννου με το άγγελμα του θανάτου του Αντιδημάρχου Γιώργου Κλεώπα, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά  του, και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα της Κυνουριακής γης που θα τον σκεπάσει.

Εργατικός, δραστήριος, ευγενής και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους συνανθρώπους του.

Ο Θεός να δίνει κουράγιο στην οικογένειά του.

Για το Δ.Σ.

Στράτης Δαλιάνης

Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών.

Ειναι στιγμές που τα λόγια βγαίνουν με μεγάλη δυσκολία. Ο Γιώργος δεν είναι πιά μαζί μας. Ένας άνθρωπος της προσφοράς. Ένας αυτοδιοικητικός κόσμημα για το Δήμο μας και το τόπο μας. Πάντα με διάθεση να βοηθήσει , δίπλα στη κοινωνία , στις χαρές της , στις λύπες της , στα προβλήματά της ήταν πανταχού παρών.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για το πρόωρο χαμό του Αντιδημάρχου Γιώργου Κλεώπα. Στέλνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και τα θερμά Συλλυπητήρια μας στην οικογένεια.
Καλό ταξίδι Γιώργο. Αναπαύσου εν ειρήνη.
ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΛΕΩΠΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΛΙΓΟΥΣ

Βαρύ το πένθος που σκιάζει από σήμερα το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, μεγάλη η θλίψη για όλους τους αυτοδιοικητικούς και τους κατοίκους του Δήμου μας Το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Αντιδημάρχου Γεωργίου Κλεώπα. Έφυγε από κοντά μας πρόωρα, ένας άνθρωπος που έδωσε τον εαυτό του, για τη λειτουργία αυτού του τόπου και της ευρύτερης περιοχής του.

Αποχαιρετούμε σήμερα τον αντιδήμαρχο Κλεώπα Γεώργιο, ένα δικό μας άνθρωπο του οποίου η δράση και η διαδρομή άφησαν το σημάδι τους στον τόπο μας. Πάντα με το χαμόγελο και τη διάθεση για προσφορά. Υποστήριξε με σταθερότητα αρχές και αξίες, ενεργούσε σωστά και αποτελεσματικά και υπηρέτησε τον τόπο μας με εντιμότητα και σεμνότητα. Κέρδισε δίκαια, με πολλή προσωπική δουλειά και διατηρώντας πάντα χαμηλούς τόνους, την εκτίμηση και το σεβασμό συμπολιτών .Απολάμβανε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των συμπολιτών μας.
Μας λύπησε όλους η ξαφνική αγγελία του θανάτου του.
Αποχαιρετούμε ένα φίλο, συνεργάτη, σύντροφο, οικογενειάρχη, έναν καλό πολίτη, που όσοι γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του έχουν να καταθέσουν μόνο θετικές μνήμες.
Στους οικείους σου εκφράζουμε τα ειλικρινή μας Συλλυπητήρια! Σε αποχαιρετούμε, σήμερα, στο τελευταίο και μεγάλο ταξίδι της ζωής σου. Καλό κατευόδιο, η σκέψη μας μαζί σου, με την ευχή να είναι ελαφρύ το Μελιγιώτικο χώμα που θα σε σκεπάσει.
Ο Πρόεδρος και Το τοπικό συμβούλιο Μελιγούς!!

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Γιώργιου Κλεώπα, Αντιδημάρχου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Με λύπη πληροφορηθήκαμε πως ο συγχωριανός και φίλος Γιώργος Κλεώπας, έχασε την άνιση μάχη που έδινε εδώ και καιρό να κρατηθεί στη ζωή.Η απουσία του θα είναι μια μεγάλη απώλεια όχι μόνο για τους οικείους και τους φίλους του, αλλά και για το Δήμο μας και την τοπική κοινωνία, αφού ως αντιδήμαρχος είχε αναλάβει ένα σημαντικό έργο που άγγιζε την καθημερινότητα των πολιτών και προσπαθούσε πάντα να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες τους.

Ήταν ένας άνθρωπος που πρόσφερε αθόρυβα τις υπηρεσίες του από τη θέση του αντιδημάρχου,  και είχε ακόμα πολλά να προσφέρει.

Ως Ομάδα Αυτοδιοίκησης της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βόρειας Κυνουρίας εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον πρόωρο χαμό του και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Το τμήμα Αυτοδιοίκησης

της  Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βόρειας Κυνουρία

Συλλυπητήριο μήνυμα Επιμελητηρίου Αρκαδίας για τον απροσδόκητο χαμό του Αντιδημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γεώργιου Κλέωπα

Το άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου του Αντιδημάρχου Βόρειας Κυνουρίας ,Γεωργίου Κλεώπα σκόρπισε θλίψη σε όλους μας.

Ο απροσδόκητος χαμός του ήλθε σε όλους μας σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς επρόκειτο για έναν άνθρωπο νέο, δραστήριο, δημιουργικό, ο οποίος είχε τόσα πολλά ακόμη να δώσει στην τοπική αυτοδιοίκηση που τόσα χρόνια υπηρετούσε άοκνα και μεθοδικά.  .

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στο ΔΣ του Δήμου, την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Γορτυνίας

Ο Γιώργος ήταν ωραίος άνθρωπος, άριστος συνεργάτης, ενεργός πολίτης και αγαπημένος φίλος. Ως Αντιδήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας αφήνει πίσω του ανεξίτηλο σημάδι στον τόπο και στις καρδιές των συνανθρώπων του. Ήταν πολύ νέος, γεγονός που κάνει την αναπάντεχη απώλειά του εξαιρετικά οδυνηρή για όλους μας.

Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο.
Ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά και τους οικείους του.

Στάθης Κούλης

Δήμαρχος Γορτυνίας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Βερβένων” ΚΝΑΚΕΑΤΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ” αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στήριξε και διασκέδασε μαζί μας, στο γλέντι του Συλλόγου την Πρωτομαγιά στα Βέρβενα.

Επίσης ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στους εθελοντές που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, ξεπερνώντας τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Προσπαθήσαμε για το καλύτερο και ελπίζουμε με τη συμμετοχή όλων εσάς, να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι με στόχο και σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας μας!
Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΙΤΑΙΝΑΣ

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίταινας μετά το θλιβερό άγγελμα θανάτου του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΛΕΩΠΑ συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αναγνωρίζοντας το ήθος, την ευγένεια, τη συνεχή παρουσία του δίπλα μας, τη μεγάλη του προσφορά τόσο στον τόπο μας όσο και στο Σύλλογό μας, σε ένδειξη πένθους και ως ελάχιστη τιμή στη μνήμη του

αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

2,Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

3.Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.

4.Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τοπικό Τύπο και να διαβαστεί κατά την εξόδιο ακολουθία.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΡΟΥΣ-ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΥΝΗΜΑ

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Πολιτιστικός Σύλλογος Άστρους"Η απώλεια του φίλου και αντιδημάρχου Γιώργου Κλεώπα, μας έχει συγκλονίσει όλους μας εκ βαθέων. Ένας άνθρωπος πάντα διαθέσιμος με όλο του το είναι. Ένας άνθρωπος έτοιμος να βοηθήσει και να προσφέρει γεμάτος ανιδιοτέλεια και συλλογική ματιά, πάντα να γνέφει καταφατικά σε ότι χρειαζόταν.

Ο Πολιτιστικός Συλλογος Άστρους εκφράζει την βαθύτατη θλίψη όλων των μελών του για αυτόν τον απροσδόκητο χαμό.
Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια για τον χαμό του αγαπημένου τους!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Κατόπιν της θλιβερης ανακοίνωσης του θανάτου του αγαπητού μας συντοπιτη και αντιδημαρχου κ. Γιώργου Κλεωπα, συνεκληθη εκτακτως το διοικητικό συμβούλιο του Θυρεατη και ομόφωνα αποφάσισε να εκφράσει τη θλίψη των μελών του συλλόγου και τη συμπαράσταση τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Το παρόν ψήφισμα να αναρτηθει στη σελίδα του συλλόγου και στον τοπικό τύπο.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Πολιτιστικός  Σύλλογος Αγ.Ανδρέα-Πραστού

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος αντιδημάρχου, Γεωργίου Κλεωπα, ο οποίος σταθηκε αρωγός των προσπαθειών μας όποτε κι αν του ζητήθηκε. Η σκέψη και η θύμηση του να τους δίνει κουράγιο, δυναμη και ελπίδα.

Ψήφισμα του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατομων με Ειδικές ανάγκες Νομου Αρκαδίας για τον άδικο θάνατο του αντιδημαρχου Κλεωπα Γεώργιο. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΑΜΕΑ Αστρους μετά το θλιβερό θάνατο του αντιδημαρχου Κλεωπα Γεώργιο συνηλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αναγνωρίζοντας το ήθος, την ευγένεια, τη συνεχή παρουσία του δίπλα μας, την μεγάλη προσφορά τόσο στο τόπο μας όσο και στο σύλλογο μας, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του καθώς και στις δύο πολυαγαπημενες κόρες του Αγγελική και Μαριτινα.

Ο Θεός να δίνει δύναμη στην οικογένεια του, η οποία έφερε στον κοινωνία εναν άνθρωπο με παιδεία και χαρακτήρα χρήσιμο για την εποχή που ζούμε.
Σε ένδειξη πένθους και ως ελάχιστη τιμή στην μνήμη του αποφάσισε ομόφωνα :
1. Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.
2. Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του
3. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στο τοπικό τύπο και στη σελίδα του Συλλόγου.
Καλο παράδεισο φίλε Γιώργο.
Αιώνια η μνήμη του.
Με εκτίμηση,
Το Δ. Σ ΑΜΕΑ Αστρους

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΦΙΛΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ 35 ΥΓΕΙΑΣ 2000003 χρόνια BLOPIAN και συνεχίζουμε! 1088-2023"Ο Γιώργος Κλεώπας ήταν ιδιαίτερα δραστήριος ως Αντιδήμαρχος και αγαπητός στην τοπική κοινωνία ! Ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΓΙΩΡΓΟ !

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση για το θάνατο του Γεωργίου Κλεώπα

Η απώλεια του αντιδημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γεώργιου Κλεώπα , μας γέμισε θλίψη.

Σήμερα αποχαιρετάμε έναν συμπατριώτη και ένα φίλο.

Ελπίζουμε ο θεός να δώσει δύναμη στους οικείους του.

Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Β. Κυνουρίας

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Απανταχού Φίλων του Παραλίου Άστρους για τον θάνατο του αντιδημάρχου Γιώργου Κλεώπα

Το Δ.Σ. του Συλλόγου των «Απανταχού Φίλων του Παραλίου Άστρους» εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον άδικο και πρόωρο χαμό του Αντιδημάρχου Γιώργου Κλεώπα. Ενός ανθρώπου  που ξεχώριζε για τη διαρκή προσφορά του και πάσχιζε καθημερινά για το καλό του τόπου και των ανθρώπων. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. Η σκέψη και η θύμηση του να δίνει κουράγιο, δύναμη και ελπίδα στην οικογένειά του και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι Γιώργo.

Η οικογένεια του ΑΟ ΘΥΡΕΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος αντιδημάρχου Γ.Κλεώπα και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση για την απώλεια του Αντιδημάρχου Γεωργίου Κλεώπα
Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές, τα μέλη του σωματείου, οι προπονητές και οι φίλαθλοι του «ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ Α.Ο. ΑΣΤΡΟΥΣ» εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη μας για τον του Αντιδημάρχου Γεωργίου Κλεώπα, του ανθρώπου που ανιδιοτελώς προσέφερε στα κοινά και στον συνάνθρωπο, του ανθρώπου που ήταν πάντα εκεί όταν του το ζητούσες.
Ευχαριστούμε για την προσφορά σου στο Δήμο μας Αντιδήμαρχε, αν και δεν είχε μεγάλη διάρκεια γιατί ο Θεός επέλεξε να σε πάρει μαζί του. Συμπαραστεκόμαστε ολόψυχα στο βαρύτατο πένθος της οικογένειας και τους εκφράζουμε τα ολόθερμα και ειλικρινή μας συλλυπητήρια, ευχόμαστε ο Θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο, ιδιαίτερα όμως συμπαραστεκόμαστε στις κόρες του Αγγελική και Μαριτίνα, ως αθλήτριες του σωματείου μας και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν.
Αυτές τις στιγμές τα γιατί είναι αναπάντητα, τα λόγια φτωχά και αδύναμα για να εκφράσουμε τα συναισθήματα, αλλά οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν δεν υπάρχουν στην καρδιά και στο μυαλό μας.
Καλό ταξίδι Φίλε Γιώργο!!!
Ειλικρινή Συλλυπητήρια
Το Δ.Σ. του ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ Α.Ο.ΑΣΤΡΟΥΣ
Μπορεί να είναι εικόνα ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "1978 A. E. Σ. ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙΟΥ"Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του φίλου Γιώργου Κλεώπα. Ενός ανθρώπου της προσφοράς, που βρισκόταν πάντα κοντά στη κοινωνία και πάσχιζε καθημερινά για το καλό του τόπου και των ανθρώπων.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι Γιώργο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Αυτές τις στιγμές η καρδιά σφίγγει και τα λόγια δύσκολα βγαίνουν. Το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η οικογένεια του Α.Ο Ερμής Μελιγούς αποχαιρετά έναν άνθρωπο που ήταν πάντα εκεί. Εκεί όποτε τον είχαν ανάγκη οι πολίτες, εκεί όποτε τον είχαν ανάγκη οι Σύλλογοι, παντού και πάντα εκεί. Αντιδήμαρχε Γιώργο Κλεώπα, σε ευχαριστούμε για όλα που πρόσφερες και στον δικό μας Σύλλογο. Το έργο σου πηγή έμπνευσης για κάθε έναν που θέτει ως στόχο την ενασχόληση του με τα κοινά.

Στη δε οικογένεια σου, εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας και την αμέριστη συμπαράσταση μας.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ 1937"Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την οδύνη μας. Τα λόγια δεν φτάνουν να παρηγορήσουν την γυναίκα του, τα παιδιά του, την μάνα του, τον πατέρα του, την αδελφη του… Τα λόγια είναι φτωχά και λίγα, όταν αποχαιρετούμε ένα παιδί που δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και αντί ν’ ανοίξει τα φτερά του στη ζωή, τα άνοιξε για να πετάξει «στη γειτονιά των αγγέλων».
Ο Γιώργος ήταν και το δικό μας παιδί, ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Αγίου Ανδρέα .Η οικογένεια των Βρασιων ειναι βαθιά συγκλονισμένη, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του .
Οι σκέψεις μας είναι κοντά σας…καλό ταξίδι ψηλέ…
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "M.A.N.O A 19 28 > 2 ΑΧΙΛΛΕΑΣ"” width=”234″ height=”234″><strong style=Η οικογένεια του Αχιλλέα εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στους οικείους του Αντιδημάρχου μας, Γεωργίου Κλεώπα για τον αδόκητο χαμό του.Η εργατικότητα του, η διάθεση για προσφορά στην κοινωνία και το ήθος του θα είναι πυξίδα για εμάς τους υπόλοιπους.
Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες, Γιώργο !
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΚΛΗΣ HP ΒΕΡΒΕΝΩΝ ERRER 1926"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Βερβένων πληροφορούμενο τον άδικο χαμό του πατριώτη και αντιδημάρχου Γεωργίου Κλεώπα ενός ανθρώπου με μεγάλη δραστηριότητα στα κοινά του τόπου μας και συνάμα ενός οικογενειάρχη θα ήθελε να εκφράσει τα ειλικρινά του συλλυπητήρια στους οικείους του.
Καλό ταξίδι Γιώργο!
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του άξιου
Αντιδημάρχου μας Γεωργίου Κλεώπα. Άνθρωπος με ευαισθησίες και μεγάλη προσφορά στην κοινωνία μας. Το κενό που αφήνει, είναι δυσαναπλήρωτο.Ειλικρινή συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένεια του.

Το astros-kynourianews.gr ,εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια  στους οικείους του, για τον απροσδόκητο και πρόωρο θάνατο του φίλου Αντιδημάρχου Γεώργιου Κλεώπα, ενός ανθρώπου με ήθος, που πρόσφερε αθόρυβα  στα κοινά του τόπου μας.

Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here