ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΕΕ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023

0

Για άλλη μια χρονιά η ΠΟΕΕ είναι συνεπής στο ραντεβού της με την κοινωνία της Πελοποννήσου, συμμετέχοντας στην Έκθεση ΚΟΡΙΝΘΙΑ-ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023.

Η Έκθεση έλαβε χώρα από τις 15 ως τις 18 Ιουνίου 2023 στην Κόρινθο.

Η ΠΟΕΕ ήταν παρούσα, όπως κάθε χρόνο, με περίπτερο, αλλά και ενεργή συμμετοχή στα δρώμενα.

Τα στελέχη της Ομοσπονδίας είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν, με το κοινό που επισκέφθηκε την Έκθεση και με τους εκπροσώπους τόσο της κεντρικής πολιτικής σκηνής, όσο και με τους Περιφερειακούς και Δημοτικούς αξιωματούχους.

Μέσα από τις επαφές αυτές και τις συζητήσεις η Διοίκηση της ΠΟΕΕ ανέδειξε τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις ευκαιρίες που βλέπουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Πελοποννήσου.

Επίσης, σταθερά προσηλωμένη στην ανάδειξη των μελών της, η ΠΟΕΕ έκανε γνωστή την δράση των Εμπορικών Συλλόγων μελών της στο κοινό. Ταυτόχρονα πρόβαλε τις επιχειρήσεις-μέλη των Συλλόγων αυτών, συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια των μικρών επιχειρήσεων και δίνοντάς τους την ευκαιρία να επεκτείνουν τη δράση τους σε όλη την Πελοπόννησο.

Η ΠΟΕΕ εκφράζει την ικανοποίησή της για τις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Κορινθίας για την καλοστημένη διεξαγωγή της Έκθεσης. Θέλει παράλληλα να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο για την παραχώρηση του περιπτέρου. Η σταθερή και εντεινόμενη συνεργασία της ΠΟΕΕ με τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, δείχνουν ξεκάθαρα το ενδιαφέρον και τις προσπάθειες που καταβάλλουν και οι δύο πλευρές στη στήριξη και την εποικοδομητική εκπροσώπηση των επιχειρήσεων.

Επίσης πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ και τα στελέχη του ΙΝΕΜΥ που στήριξαν την παρουσία της ΠΟΕΕ στην Έκθεση με την άμεση ανταπόκρισή τους στην πρόκλησή μας για παρουσίαση της σημαντικής Έρευνας του ΙΝΕΜΥ σχετικά με τις πολλαπλασιαστικές επιπτώσεις του τουρισμού στο εμπόριο.

Με την παρούσα η Διοίκηση της ΠΟΕΕ ευχαριστεί τους πολυάριθμους επισκέπτες της Έκθεσης που επισκέφτηκαν το περίπτερό μας και ενημερώθηκαν τόσο για τις δράσεις μας, όσο και για τις δράσεις των μελών μας και πήραν ενημερωτικό υλικό των επιχειρήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ