Συνάντηση Γιαννακόπουλου με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας & Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο.

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πατρικές ευλογίες είχε τη χαρά και την τιμή να λάβει ο υπ. Βουλευτής Αρκαδίας

κ. Γιαννακόπουλος Νικόλαος κατά τη συνάντηση που έγινε την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας & Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο, στο Επισκοπείο της Τρίπολης, έδρα της Μητροπόλεώς μας.

Αφού συζητήθηκαν θέματα της γενικότερης κοινωνικής κατάστασης καθώς και

του μεγάλου έργου που επιτελεί η Εκκλησία της Ελλάδος, θεμελιώνοντας για μία ακόμη φορά τη βαθιά σχέση της Εκκλησίας με το κοινωνικό σύνολο και την αρωγή της Πολιτείας στην καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν στις Ιερές Μονές της Μητροπόλεως Μαντινείας & Κυνουρίας, οι δυσκολίες που υπήρξαν με τον κορωνοϊό και τα προβλήματα γραφειοκρατίας με υπηρεσίες του Δημοσίου και των Υπουργείων.

Ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε για μία ακόμη φορά τη στενή σχέση που έχει

προσωπικά αλλά και οικογενειακά με την Εκκλησία και τους ορθόδοξους κανόνες, γεγονός που αυτονοήτως τον τάσσει στο πλευρό της Μητροπόλεώς μα; και του Σεβασμιότατου Πατρός Αλεξάνδρου, με κάθε δυναμική, του προς λύση των προβλημάτων που κάθε μέρα προκύπτουν.

Τέλος, εξέφρασε το σεβασμό και την εμπιστοσύνη του σε όλο το πλήρωμα της

Εκκλησίας, την ευχή για υγεία σε όλο τον κόσμο, ζητώντας και την προσωπική ευλογία στον διαρκή και συνεχιζόμενο αγώνα του για την Αρκαδία, σεβόμενος πάντα τους άρρηκτους και διαχρονικούς δεσμούς πολιτείας και εκκλησίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ