Συνάντηση των μελών Δ.Σ της Ομοσπονδίας και προέδρων των Συλλόγων Ι.Κ.Ξ.Γ με την Υφυπουργό Παιδείας κ.Λυτρίβη Ιωάννα.

0

Δελτίο τύπου

Την Παρασκευή 28/06/2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών ΔΣ της Ομοσπονδίας και προέδρων των Συλλόγων Ι.Κ.Ξ.Γ  Αρκαδίας Κλημέντζου Βούλας, Δωδεκανήσου Καντή Μαρίας, Κορινθίας Σταμάτη Κυριακής, Μεσσηνίας Μπάμπαλη Κατερίνας και Ρεθύμνου Τζέρυ  Γιαννουλάτου με την Υφυπουργό Παιδείας κ.Λυτρίβη Ιωάννα.

‘Εγινε εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τις αγωνίες των συναδέλφων μας και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κ.Ξ.Γ στην προσπάθειά τους να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες στους μαθητές τους στο σύγχρονο κοινωνικό -οικονομικό περιβάλλον.
Δεσμευόμαστε  πως οι προσπάθειες και οι επαφές μας με τα αρμόδια υπουργεία θα είναι διαρκείς ώστε να συμβάλλουμε με όποιον τρόπο μπορούμε στην επίλυση των προβλημάτων.
Ευχαριστούμε θερμά την Υφυπουργό κ.Λυτρίβη για την ειλικρινή της διάθεση για  ανάληψη πρωτοβουλιών προκειμένου να εξευρεθούν λύσεις  καθώς επίσης και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και Πρόεδρο Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ.Γιάννη Τρουπή για την διαρκή στήριξή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ