Τον Άγιο Πέτρο επισκέφθηκε χθες ο Π.Μαντάς…Σήμερα στις 1:00 θα είναι στο Καστρί και στις 21:00 στα Δολιανά

0

Σήμερα, στις 1:00 θα είμαστε στο Καστρι και στις 21:00 στα Δολιανά για προεκλογική συζήτηση με τους κατοίκους.

Συζήτηση με βάση το πρόγραμμα μας και τα πεπραγμένα μας. Για αυτά που κάναμε, για αυτά που δεν κάναμε και για αυτά που πρέπει και μπορούμε να κάνουμε.

Χθες βράδυ στον Άγιο Πέτρο μιλήσαμε με πολλούς κατοίκους, τους υποψήφιους Συμβούλους της Κοινότητας και τον απερχόμενο πρόεδρο δυο δημοτικών περιόδων κ. Δημήτρη Κόκκοτα.

Δεν θα χρησιμοποιήσω δικές μου λέξεις και χαρακτηρισμούς. Θα χρησιμοποιήσω τα λόγια του Τοπικού Συμβούλου που ήταν εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης στην Τοπική Κοινότητα:

«Ο κ. Κόκκοτας, αυτά τα χρόνια, αναβάθμισε την έννοια του προέδρου στον Άγιο Πέτρο»

Μια αναγκαία συνάντηση όπου ανταλλάξαμε απόψεις και εμπειρίες, δόθηκαν κατευθύνσεις, εξηγήσεις και προγραμματικές δεσμεύσεις, με ανθρώπους που δουλέψαμε μαζί και ήμασταν δίπλα τους μέχρι σήμερα. Ο Άγιος Πέτρος στηρίζει την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση μας. Στη βάση της ειλικρίνειας και της καθαρής κουβέντας.

Takis Mantas

Φωτογραφίες από τη χθεσινή συζήτηση

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, περιλαμβάνεται ο Δημήτρης Γκαύρος, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, περιλαμβάνονται οι Γιώργος Λυτρίβης Μέλιος και Δημήτρης Γκαύρος, άτομα κάθονται, πλήθος και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ