Το Θ.Ε.Α Πλατεία η νέα παράσταση βρίσκεται στην τελική ευθεία!

0

23 ηθοποιοί υπογράφουν και  υποδύονται 45 ρόλους, ενώ 9 ακόμη καλλιτεχνικοί συνεργάτες από το Άστρος και την Αθήνα επισφραγίζουν το έργο!

 
Χθες βράδυ κατά την επισκέψή μας στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΓΕ.Λ Άστρους ,η οποία όπως γνωρίζετε έχει παραχωρηθεί από την επιτροπή Β θμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας, φιλοξενηθήκαμε με χαρά στις πρόβες του έργου που ετοιμάζεται αυτή την εποχή από το θεατρικό εργαστήρι Άστρους.
 
Συνομιλήσαμε με συντελεστές της παράστασης, οι οποίοι επιβεβαιώνουν το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, με την δημιουργική διάθεση που έχουν πηγαίνοντας στις  προγραμματισμένες πρόβες, και σε καλή συνεργασία με τον εξαίρετο διδάσκαλο- σκηνοθέτη κ.Αλέξανδρο Παπαηλιού, με τις εποικοδομητικές συζητήσεις και πέρα από το θεατρικό κομμάτι, στο νέο τους στέκι το “ΘΕΑΤΡΟ  Πλατεία”. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο δεν θα δοθούν αυτή τη στιγμή, αλλά αργότερα, με λίγη υπομονή..
 
Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε τα καλύτερα σε αυτή την προσπάθεια από τη γέννησή της! Καλή επιτυχία στις πρόβες σας, με αγωνία κι αναμονή για ένα καλό αποτέλεσμα!
 

Ο τοπικός ιστότοπος ΜΜΕ astros-kynourianews.gr ,που είναι κομμάτι της ενημέρωσης ,των δράσεων της  Κοιν.Σ.Επ “Promo Kynouria” θα είναι όπως πάντα δίπλα τους, για να προβάλει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται, καθώς και οποιαδήποτε άλλη πολιτιστική πρόταση  γίνεται στην περιοχή μας και  συμβάλλει στην αναβάθμιση των πολιτιστικών δρώμενων του τόπου μας!!

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ astros-kynourianews.gr : Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo kynouria– Κοιν.Σ.Επ
 

Δείτε τα σχετικά videos με δηλώσεις συντελεστών & photos, απο τις πρόβες 5-6/2/22

 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ