Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Ασφαλτόστρωση δρόμου από μάντρα Ιωάννη Τσίτσα προς οικία Ανάργυρου Ξυνού στην Κοινότητα Μεσορράχης»

0

Υπεγράφη χθες, Τετάρτη 10 Απριλίου, η σύμβαση του έργου «Ασφαλτόστρωση δρόμου από μάντρα Ιωάννη Τσίτσα προς οικία Ανάργυρου Ξυνού στην Κοινότητα Μεσορράχης», μεταξύ του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργου Καμπύλη και του κ. Γιώργου Δήμα, ανάδοχο του έργου.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 49.720,81€ και χρηματοδοτείται από πιστώσεις Ανταποδοτικών Τελών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.). Η προθεσμία περαίωσής του είναι διακόσιες δέκα (210) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την υπογραφή της σύμβασης.

Το αντικείμενο της εργολαβίας αφορά σε εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου από μάντρα Ιωάννη Τσίτσα προς οικία Ανάργυρου Ξυνού, εντός ορίων οικισμού της Κοινότητας Μεσορράχης.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Η υλοποίηση του πρώτου έργου με πόρους από τα ανταποδοτικά τέλη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας είναι γεγονός. Σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων ενισχύουμε τις Κοινότητες με έργα που έχουν ως στόχο τη βελτίωση των υποδομών και της καθημερινότητας των δημοτών μας. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να αξιοποιούμε όλους τους χρηματοδοτικούς πόρους προς όφελος των πολιτών μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ