Υπογραφή σύμβασης για έργα οδοποιίας στον Άγιο Ανδρέα Βόρειας Κυνουρίας & Άλλα νέα…

0

Υπεγράφη την Τετάρτη 12 Ιουνίου η σύμβαση του έργου «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ-ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ» με χρηματοδότηση από το ΠΔΕ και προϋπολογισμό 125.000,00 €.

Σύμφωνα με τη μελέτη προβλέπεται να γίνει αποκατάσταση τμημάτων της οδού από Αγ. Ανδρέα προς τον Αγ. Γεώργιο Δ.Β. Κυνουρίας με τσιμεντόστρωση του οδοστρώματος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας, Κώστας Μανδρώνης, ανέφερε: «Έφτασε η ώρα της σύμβασης και ελπίζουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα το έργο να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στους πολίτες. Σε συνέχεια της προηγούμενης θητείας του Μανώλη Σκαντζού, εκτελούμε περίπου 40 έργα στην ΠΕ Αρκαδίας, τα μισά από τα οποία θα ολοκληρωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα και αφορούν, κυρίως, την οδοποιία».

Επίσης, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη, Χρήστος Λαμπρόπουλος, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Το έργο αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα καλής συνεργασίας και συνέχειας καθώς ξεκίνησε από τον Μανώλη Σκαντζό και ολοκληρώνεται από τον Κώστα Μανδρώνη. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην οδική ασφάλεια στην ΠΕ Αρκαδίας, με έργα 2.000.000 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης. Η Αρκαδία βιώνει μία περίοδο μεγάλης παραγωγής έργων με απτά αποτελέσματα».

Να σημειωθεί πως στην υπογραφή της σύμβασης, παρευρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Μανώλης Σκαντζός και η Αν. Προϊσταμένη Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Αρκαδίας Περιφ. Πελοπ/σου, Ελένη Κοκοσιούλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ