Υποψήφια η Χριστίνα Αναγνωστάκου – Χατζηγιάννη με τον Γιώργο Καμπύλη

0

Δελτίο Τύπου

Συνεχίζουμε με την ανακοίνωση των υποψηφίων μας και υποδεχόμαστε με χαρά για ακόμα μια φορά στον συνδυασμό μας την Αναγνωστάκου- Χατζηγιάννη Χριστίνα, χημικό.

Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών η ομάδα μας ενδυναμώνεται με πρόσωπα που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους με πίστη στις αρχές και στις αξίες τους.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Χριστίνα Αναγνωστάκου- Χατζηγιάννη είναι απόφοιτη του Τμήματος Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών με Ειδίκευση στην Κλινική Χημεία και τελειόφοιτη στην Σχολή Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής, Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού Πανεπιστήμιου  Πελοποννήσου. Έχει επίσης αποκτήσει βεβαίωση Οινολογικής Εκπαίδευσης Τμήματος Χημείας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 2019 εκλέκτηκε Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και ορίστηκε Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βόρειας Κυνουρίας, θέση που κατέχει από το 2019 έως σήμερα.

Έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης στο Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας και Ανοσοβιοτεχνολογίας, του Ελληνικού  Ινστιτούτου Παστέρ, ως επιστημονικός συνεργάτης στο Εργαστήριο Κυτταρομετρίας Ροής του Τμήματος Ανοσολογίας-Ιστοσυμβατότητας του Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός» και έχει ολοκληρώσει πρακτική εξάσκηση στο Ανοσολογικό και Βιοχημικό τμήμα του Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός».

Έχει πραγματοποιήσει επικουρία μελών Δ.Ε.Π. στην άσκηση φοιτητών του Τμήματος Χημείας και έχει εργαστεί ως ωρομίσθια εκπαιδευτικός στο Γενικό Λύκειο Άστρους, στο πλαίσιο της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης. Επίσης, έχει εργαστεί ως Χημικός σε ιδιωτική επιχείρηση απεντομώσεων – απολυμάνσεων, ως υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης και ποιοτικού ελέγχου του προγράμματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στη Γεωργική Παραγωγή και ως υπεύθυνη ανακύκλωσης στο Τμήμα Διαχείρισης Πρασίνου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στη διάρκεια πεντάμηνου και οχτάμηνου προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.

Έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε διάφορα επιστημονικά συνέδρια και έχει παρακολουθήσει  σεμινάριο στο γνωστικό αντικείμενο «Στελέχη λειτουργίας και παρακολούθησης εγκαταστάσεων λειτουργίας αποβλήτων», καθώς και σεμινάριο με τίτλο «Κατάρτιση στελέχους εξαγωγικών επιχειρήσεων».

Επίσης, έχει παρακολουθήσει διαλέξεις της Ακαδημίας Πολιτών στο γνωστικό αντικείμενο της  Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής και έχει συμμετάσχει στα Επαγγελματικά Προγράμματα Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, με αντικείμενο την Ψυχολογία, Συμβουλευτική και Προπονητική Ζωής.

Έχει συμμετάσχει εθελοντικά στη φιλοξενία μαθητικών αποστολών της 35ης Διεθνούς Ολυμπιάδας  Χημείας και ως εκπαιδευτικός έχει διδάξει εθελοντικά, στα πλαίσια του προγράμματος «Κοινωνικό Φροντιστήριο», του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Είμαι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, έχει άριστη γνώση Αγγλικών και χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Είναι παντρεμένη με τον Θανάση Χατζηγιάννη, λογιστή και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Μελίνα και τον Κωνσταντίνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ