Υποψήφιος ο Αλέξιος Αρφάνης με τον Γιώργο Καμπύλη…

0

Δελτίο Τύπου

Για ακόμη μια φορά ο Αλέξιος Αρφάνης συστρατεύεται με την “Πρωτοβουλία Αλλαγής”.

Συνεχίζουμε υπευθυνα με ανθρώπους που έχουν την εμπειρία, τις γνωσεις και την όρεξη να συμβάλλουν στην εξέλιξη του Δήμου μας σε θέματα  εκπαίδευσης και αθλητισμού.

Ο Αλέξης από το 2019 διατελεί Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, καθώς και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Αλέξιος Αρφάνης γεννήθηκε στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης και του Μαρασλείου Διδασκαλείου Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συμμετέχει σε προγράμματα Ψυχολογίας, Συμβουλευτική και Προπονητική Ζωής με κατεύθυνση την Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο Πρότυπο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Αθηνών και συμμετέχει σε προγράμματα παλιννοστούντων και αλλοδαπών μαθητών σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο  Αθηνών.

Στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά προγράμματα διοίκησης εκπαιδευτικών μονάδων, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Ολοκλήρωσε το καινοτόμο πρόγραμμα CRISIS, στα πλαίσια εκπαίδευσης στελεχών Ανθεκτικότητας Έξυπνης Πόλης (Smart Cities), που χρηματοδοτείται από Erasmus+ European Commission σε συνεργασία με το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Έχει υπηρετήσει σχεδόν σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής μας. Ήταν ενεργό μέλος, ως αθλητής για περισσότερα από τριάντα χρόνια στον Πήγασο Α.Ο. Θυρέας και για αρκετά χρόνια μέλος του Δ.Σ. του.

Από το 2014 είναι Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, της Επιτροπής Αθλητισμού και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας. Από το 2019 είναι Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου μας.

Στόχος του είναι να συνεχίσει να συμβάλλει στην ανάπτυξη του τόπου μας και ειδικότερα σε θέματα που αφορούν την Παιδεία και τον Αθλητισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ