Υποψήφιος ο Γιάννης Δαλιάνης με τον Γιώργο Καμπύλη…

0
Δελτίο Τύπου

Η «Πρωτοβουλία Αλλαγής» καλωσορίζει τον Ιωάννη Δαλιάνη. Για άλλη μια φορά συνεχίζουμε μαζί να παλεύουμε για μια καλύτερη καθημερινότητα.

Εισφέροντας προτάσεις και ιδέες, αλλά κυρίως υλοποιώντας αυτές τις ιδέες,  ο Γιάννης είναι ξανά μέλος της «Πρωτοβουλίας Αλλαγής» επιθυμώντας να προσφέρει ακόμη περισσότερα στους δημότες.

Ο Γιάννης από το 2019 διατελεί Πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου μας, έχοντας καταβάλει μεγάλη και ουσιαστική προσπάθεια να βελτιωθούν οι αθλητικές υποδομές στον Δήμο μας, αλλά κυρίως έχοντας πετύχει την ανάδειξη του τόπου μας σε αθλητικό προορισμό με τη διοργάνωση αγώνων και αθλητικών εκδηλώσεων.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε  στην Αθήνα το 1974. Τελείωσε το Δημοτικό και το Γυμνάσιο στο Wuppertal  Γερμανίας, ομιλεί Γερμανικά και Αγγλικά. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Άστρους  και απέκτησε ειδικότητα Γεωτεχνικού από Δημόσιο ΙΕΚ.

Υπηρέτησε στο Υγειονομικό ως εθελοντής στο εκστρατευτικό σώμα τεθωρακισμένων Λιτοχωρίου.

Υπήρξε ποδοσφαιριστής στον Πανθυρεατικό και σε άλλες  τοπικές ομάδες της περιοχής μας. Διετέλεσε εκλεγμένο μέλος και Γραμματέας στο Δ.Σ. Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννου, στο Δ.Σ. Αθλητικού Συλλόγου Πήγασος. Επίσης έχει διατελέσει μέλος Δ.Σ. Νεολαίας Παναρκαδικής Ομοσπονδίας  2000-2004.

Υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης (άμισθος) του Νίκου Μπάμπαλου Δήμαρχου Ηρακλείου Αττικής για θέματα ετεροδημοτών, κοινωνικών και πολιτιστικών θεμάτων.  Εργάστηκε πέντε έτη 1998-2003  σε μεγάλο κοινοβουλευτικό κόμμα στον  συνδικαλιστικό τομέα όπου συμμετείχε ενεργά στην οργάνωση δύο συνεδρίων και τριών πανελληνίων  συνδιασκέψεων και άλλων διαδικασιών.

Επίσης εργάστηκε δύο χρόνια (2004-2005) σε Εισαγωγική – Εξαγωγική εταιρεία Αλουμινίου ως υπεύθυνος πωλήσεων. Από το 2005 έως και σήμερα εργάζεται  ως ελεύθερος επαγγελματίας σε χώρο εστίασης.

Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Πρωτοβουλία Αλλαγής». Από το 2019 είναι Πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Επίσης είναι  Αντιπρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και μέλος του ΔΣ του Ιδρύματος Ζαφείρη Λεωνίδα.

Είναι παντρεμένος και έχει έναν υιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ