Υποψήφιος ο Κώστας Καμπύλης με τον Γιώργο Καμπύλη

0

Δελτίο Τύπου

Στη σύνθεση του συνδυασμού μας συγκαταλέγεται μια εκ νέου υποψηφιότητα αυτή του Καμπύλη Κωνσταντίνου, ελεύθερου επαγγελματία.

Με πολύχρονη κοινή αυτοδιοικητική πορεία σε θέσεις ευθύνης υπερασπίζεται τις ανάγκες των συνδημοτών μας προσφέροντας τα μέγιστα στην κοινωνία μας.

Προχωράμε ενωμένοι με δυναμισμό και αποφασισμένοι να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχή μας.

Bιογραφικό

Γεννήθηκε στις 10-11-1981 στη Τρίπολη και διαμένει στη Μελιγού Κυνουρίας. Αποφοίτησε από το Τεχνικό και Επαγγελματικό Λύκειο Άστρους με ειδικότητα προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Yπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο πεζικό ως έφεδρος αξιωματικός.

Από το  2006  ασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Από το 2007 έως το 2010 διετέλεσε Πρόεδρος Τοπικής κοινότητας Μελιγούς. Το 2010 ανέλαβε αντιπρόεδρος του αθλητικού ομίλου «Ερμής Μελιγούς».

Είναι εθελοντής αιμοδότης στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών « Άξιον Εστί».

Από τον Σεπτέμβριο 2019  εως τον Ιανουάριο του 2022 διετέλεσε Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Από τον Ιανουάριο του 2022 έως τον Ιούλιο 2023 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Περιβαλλοντικής Προστασίας, διαχείρισης στερεών αποβλήτων και αποκομιδής απορριμμάτων. Από τον Ιούλιο του 2023 έως σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας  (λόγω αντικατάστασης).

Είναι παντρεμένος με την Κολοβού Λευκοθέα και έχουν δύο παιδιά.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ