Υποψήφιος ο Παναγιώτης Καμπουρολιάς με τον Γιώργο Καμπύλη

0

Δελτίο Τύπου

Με την ανακοίνωση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων συνεχίζει η «Πρωτοβουλία Αλλαγής».

Καλωσορίζουμε στην «Πρωτοβουλία Αλλαγής» για ακόμη μια φορά τον Καμπουρολιά Παναγιώτη.

Με τις ικανότητες του έχει συμβάλει ενεργά στην ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα του Δήμου μας. Έχοντας ήδη αποδείξει έμπρακτα τη στήριξη των τοπικών παραγωγών πορεύεται μαζί μας με στόχο να συνεχίσει την ουσιαστική προσφορά στους συντοπίτες μας.

Bιογραφικό

Γεννήθηκε στις 28/01/1993 στην Τρίπολη, κατάγεται από τον Πλάτανο και διαμένει στη Μελιγού. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας, στο Τμήμα Φυτικής Παραγωγής στην Κρήτη και τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο εργαστήριο Δενδροκομίας και Αμπελουργίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει εργαστεί στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγκεκριμένα στο εργαστήριο Δενδροκομίας το έτος 2015. Από το 2017 έως και το 2021 κατείχε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων στην εταιρεία λιπασμάτων AGK Bio. Πλέον εργάζεται ως Υπεύθυνος Πωλήσεων Chemichor με έδρα την Τρίπολη, καθώς και ως τεχνικός στα «Αγροεφόδια Τρουπή».

Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά και κατέχει πιστοποιημένες γνώσεις στη χρήση Η/Υ (ECDL).

Έχει εργαστεί στο πεδίο της έρευνας δημιουργώντας τα πρώτα ερευνητικά δεδομένα για την καλλιέργεια της καστανιάς στην Αρκαδία. Τα αποτελέσματα της έρευνας αποτυπώθηκαν στο επιστημονικό άρθρο με τίτλο: «Π. Καμπουρολιάς, Λ. Μπασδέκη, Α. Λίνος, Μ. Χατζηδημητρίου, Σ. Βέμμος  (2017). «Μελέτη της γενετικής παραλλακτικότητας της καστανιάς (castanea sativa mill) στην περιοχή της Αρκαδίας με τη χρήση μοριακών δεικτών

(issr)» και παρουσιάστηκαν σε πλήθος συνεδρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε ημερίδες στην περιοχή μας με θεματολογία αναφορικά με την αειφορία στην καλλιέργεια της κερασιάς και την καλλιέργεια της καστανιάς στην Αρκαδία.

Το 2019 ασχολήθηκε πρώτη φορά με τα κοινά θέτοντας υποψηφιότητα με την παραταξη «Πρωτοβουλία Αλλαγής» και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος, σε ηλικία μόλις 26 ετών. Από την εκλογή του εως  το 2021 ητάν εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα. Από τις αρχές του 2021 είναι Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Αλιείας και Εμπορίου. Παράλληλα είναι Πρόεδρος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, καθώς και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ