Όλη η αλήθεια για το δίκτυο άρδευσης στα Βέρβενα.

0

 Απευθύνομαι στους πολίτες των Βερβένων αλλά και στους κακόβουλους σχολιαστές για να μάθουν γιατί το δίκτυο άρδευσης δεν λειτουργούσε ως έπρεπε στην ώρα του  και γιατί κάποιοι κακοπροαίρετοι ρίχνουν ευθύνες στον πρόεδρο γιατί δεν ενήργησε εγκαίρως.

Στις  17-03-23 στις  05-04-23 στις  25-06-23 εστάλησαν τα ακόλουθα email στην υπεύθυνη υπηρεσία. Ακολούθησαν όμως και αρκετά τηλέφωνα χωρίς αποτέλεσμα. Στις 23 Ιουνίου πήγα να κάνω ο ίδιος έλεγχο και διαπίστωσα ότι η αντλία και το μοτέρ έχουν καταστραφεί.

Ειδοποιήθηκε εγγράφως η υπηρεσία αναφέροντας  ότι αν δεν μπορούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη  να μας απαντήσουν να την  κάνουμε  με δική μας δαπάνη. Η δημοτική αρχή όμως και πάλι με περίεργο αλλά και συνηθισμένο τρόπο αδιαφορώντας για την σοβαρότητα του θέματος μας ανάγκασε να εγκαταστήσουμε άλλη  αντλία και μοτέρ με δική μας δαπάνη. Από Κυριακή βράδυ 09-07-23 το αντλιοστάσιο δουλεύει σωστά και θέλουμε  να τονίσουμε για μία ακόμη φορά στη δημοτική αρχή με τον τρόπο που συμπεριφέρεται δεν ταλαιπωρεί τον πρόεδρο αλλά τους πολίτες.

 

Με τιμή

Νίκος Καρκούλης

Πρόεδρος Τ/Κ Βερβένων

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here