Ο Γ.Παπαηλιού επισκέφθηκε την ΕΡΑ Τρίπολης

0

Ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού
στις 6.10.2017, επισκέφθηκε την ΕΡΑ Τρίπολης, όπου συναντήθηκε και είχε διαλογική συζήτηση με τους εργαζόμενους σ΄ αυτήν :

Ο Γιώργος Παπαηλιού αναφέρθηκε στο «μαύρο» στην ΕΡΤ, που, όπως είπε, αποτέλεσε πλήγμα για τη δημοκρατία και στέρησε από τους πολίτες (ακροατές και τηλεθεατές) ελεύθερη ενημέρωση. Στη συνέχεια επεσήμανε τη σημαντική αποστολή των δημόσιων περιφερειακών ραδιοφωνικών σταθμών, εν προκειμένω της ΕΡΑ Τρίπολης, που, με τον επαγγελματισμό και την επάρκεια των εργαζομένων σ΄ αυτούς, παρέχουν στον κόσμο της περιφέρειας έγκυρη, αξιόπιστη και αντικειμενική ενημέρωση κυρίως σε τοπικά θέματα, πολιτισμό και ψυχαγωγία.

Οι εργαζόμενοι, αφού εξέφρασαν για μία ακόμη φορά την ανακούφιση και την ικανοποίησή τους για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, ανέφεραν, ότι, παρά τα προβλήματα και τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, προσπαθούν για την καλύτερη λειτουργία της ΕΡΑ Τρίπολης. Όπως είπαν, αξιολογούνται και κρίνονται κυρίως από τους ακροατές.

Ο Γιώργος Παπαηλιού συμφώνησε, λέγοντας, ότι η ΕΡΤ συνολικά και η ΕΡΑ Τρίπολης ειδικότερα έχουν τηλεθέαση και ακροαματικότητα πολύ μεγαλύτερες από αυτές που εμφανίζουν οι «γνωστές» μετρήσεις, οι οποίες κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με τις επίσης «γνωστές» δημοσκοπήσεις !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here