Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2ο τουρνουά 3on3 Πήγασος Α.Ο. Θυρέας

0

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και μέσα σε πανηγυρικό κλίμα το 2ο τουρνουά 3on3 Πήγασος Α.Ο. Θυρέας, που διοργάνωσε  η ομάδα μας με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Στην τελική φάση, πραγματοποιήθηκαν αμφίρροποι αγώνες υψηλού επιπέδου, που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Σε κάποιους από αυτούς χρειάστηκε και η διαδικασία της παράτασης προκριμένου να υπάρξει νικητής.

Επίσης διεξήχθη και ο διαγωνισμός τρίποντων.

Στους νικητές όλων των κατηγοριών απονεμήθηκαν τρόπαια και μετάλλια όπως και στους φιναλίστ και όσους κατέλαβαν την 3η θέση. 

Στους νικητές του αντρικού παραδόθηκε και το χρηματικό έπαθλο. 

Στο πλαίσιο του τουρνουά η ομάδα μας βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσει και να τιμήσει έναν άνθρωπο απόλυτα συνδεδεμένο με το μπάσκετ, τον κ. Ροζολή Αθανάσιο.

Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατή για έκτακτους λόγους η παρουσία του κ. Καμπούρη Αργυρή, την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Ροζολής για να του την παραδώσει. 

Ο Πήγασος Α.Ο. Θυρέας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν το τουρνουά, όλους τους παίκτες που συμμετείχαν, πολλοί από αυτούς ερχόμενοι από μακρινές περιοχές, τους διαιτητές κ. Τσουκάτο Δημήτριο, κ. Μπαβέλα και Κοψαύτη Αναστάσιο, τον σύλλογο ΜΑΝΟ Αχιλλέα Παραλίου Άστρους για την φιλοξενία του, τον κ. Λαλογιάννη που είχε την ευθύνη της ηχητικής και μουσικής κάλυψης, τον κ. Δημήτρη Μάρκου «Ηχοσύνθεση» για την προσφορά φωτισμού της εκδήλωσης, την γιατρό Παπαϊωάννου Φωτεινή, τους χορηγούς μας : «Αρμονία» καφετέρια-πιτσαρία, «Άρωμα» cocktail bar, “Astroscouare” cafe, «Γλυφάδα» restaurant, «Γραμματική Γ.» Παντοπωλείο, “Centro”coffee and drinks, «Δυόσμος» cafe, “Dejavou” cafe, “Del Mar” cafe, Ergastiri” Ιατρίδου Βασιλική, “Enter Technology Solutions”, Flockas by the sea”, “Gentlemen’s club” κουρείο, “Green Control” Γραμματικάκη Μαρία, «Κτήμα Τσιουλόγιαννης», «Λιόκηπος» ταβέρνα-ψησταριά, «Μπαταρόλας» ψαροταβέρνα, «Μπαφές Γ.» Οπωροπωλείο, “Opap Ζούρας”, “Super Best” super market, “Selene Spa”, Your Laundry” καθαριστήρια, “Φάκλαρης”ξυλουργικές εργασίες, Φαρμακειό Ξηροπηγάδου για το δώρο στον νικητή διαγωνισμού τριπόντων, «Φλέντζερης» οπωροπαντοπωλείο; “Yiartouki”, “W poolside club”.

Το κατάστημα “TopMedia Γιακουμής” για τα τρόπαια και μετάλλια 

και φυσικά τον κ. Σκαντζό Εμμανουήλ αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου και τον κ. Καμπύλη Γεώργιο Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας.

Ένα ξεχωριστό μπράβο αξίζουν και τα μέλη του ΔΣ και όλοι φίλοι του συλλόγου που ο καθένας τους ξεχωριστά προσέφεραν ανιδιοτελώς για την πραγματοποίηση του τουρνουά.

Ραντεβού του χρόνου με την δέσμευση να διορθώσουμε κάθε αδυναμία και να πραγματοποιηθεί μια πιο άρτια διοργάνωση. 

Νικήτρια ομάδα over18 : Τράχαλοι

Νικήτρια ομάδα under18 : Jokers

Νικήτρια ομάδα under16: Ο Αλεξούκος & τα ρετάλια του

´

Νικήτρια ομάδα under14: Χασαπογιάννης-Αρφάνης

Νικήτρια ομάδα under12 : Top Gang

Νικητές διαγωνισμού τριπόντων :

Over16: Καρράς Άρης

Under14: Κοψαύτης Νικόλας

Αναλυτικά τα Αποτελέσματα : εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here